Διεθνές συνέδριο NLP | 22 – 27 Μαΐου από την NLP GREECE

Πανόραμα τεχνικών NLP για επαγγελματίες και στελέχη. Προσεγγίσεις νέας γενιάς στη διαμόρφωση ποιoτικότερου σκεπτικού σε εγχειρήματα και ρόλους. Δείτε όλους τους ομιλητές και κλείστε

Πανόραμα τεχνικών NLP για επαγγελματίες και στελέχη. Προσεγγίσεις νέας γενιάς στη διαμόρφωση ποιoτικότερου σκεπτικού σε εγχειρήματα και ρόλους.

Δείτε όλους τους ομιλητές και κλείστε το εισιτήριό σας εδώ https://www.nlpgreece.gr/conference/2023-business/

Advertisment

10 διακεκριμένοι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εξειδικευμένοι στο NLP και στον κόσμο του επιχειρείν, θα παρουσιάσουν τα καινοτόμα NLP μοντέλα τους, που στοχεύουν στη διαμόρφωση ενός ποιοτικότερου τρόπου σκέψης για την:

  1. αντιμετώπιση προκλήσεων με ευρηματικότητα και ψυχική ανθεκτικότητα
  2. ενίσχυση του personal branding, δημιουργική ηγεσία για την επιτυχή εφαρμογή εγχειρημάτων και υιοθέτηση νεων ρόλων.

Η μελέτη τόσο αναγνωρισμένων προσωπικοτήτων όσο και ανθρώπων δίπλα μας, στην καθημερινότητά μας, ως προς το πώς αντιμετωπίζουν συνθήκες πολυπλοκότητας, αβεβαιότητας ,και αλλαγών, ρίχνει φως σε διαφοροποιές λεπτομέρειες στον τρόπο που στήνουν το σκεπτικό τους και επεξεργάζονται στο μυαλό τους δεδομένα.

Οι λεπτομέρειες οι οποίες καθορίζουν την ικανότητά τους να επικεντρώνονται αποτελεσματικά, να αξιοποιούν πληροφορίες, να ξεπερνούν λάθη, περιορισμούς, πίεση και με ευστοχία ευρηματικότητα καταφέρνουν να δώσουν ώθηση στις επιδιώξεις τους, να υπερβαίνουν αντιξοότητες και σημεία των καιρών, να προκαλούν τις δυνατότητες τους, και να ξεχωρίζουν για την διακριτή αποτελεσματικότητα τους και για αξιοσημείωτα επιτεύγματα.

Advertisment

Οι λεπτομέρειες αυτές συγκεντρώθηκαν και συνέθεσαν αυτό που αποκαλούμε σύστημα NLP και έχει δημιουργήσει ένα paradigm shift με την ανάπτυξη μεθοδολογιών για τη διαμόρφωση ενός ποιοτικότερου τρόπου σκέψης (mindset) σε εγχειρήματα και στην διαχείριση ρόλων.

Στην Ελλάδα μας ακολουθούμε τις εξελίξεις, έχουμε πρόσβαση σε καινοτόμες προσεγγίσεις και μεθοδολογίες του συστήματος NLP, οι οποίες εστιάζουν στην αλυσιδωτή στενή σχέση μεταξύ mindset, διακριτών ενεργειών και αξιοσημείωτων αποτελεσμάτων.

To NLP in Business Conference απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες, στελέχη και entrepreneurs, που επιχειρούν νέους ρόλους ή εγχειρήματα και θελουν να ενηερώνονται με νέες προσεγγίσεις, ώστε να αναδιαμορφώνουν το σκεπτικό τους μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και να έχουν καλύτερο έλεγχο των καταστάσεων, όταν συμβαίνουν αλλαγές γύρω τους
  • επιχειρήσεις που μπορούν να δημιουργούν τις προυποθέσεις για τους ανθρώπους τους, ώστε να σκέφτονται ως αυτενεργές μονάδες, (intrapreneurs), να ανταποκρίνονται σε προκλήσεις, νέους ρόλους και συνθήκες, με ψυχική ανθεκτικότητα και ευρηματικότητα.
  • Professional consultants & Executive and Βusiness coaches οι οποίοι επιθυμούν να ακολουθούν τις εξελίξεις και να ενισχύσουν την πλατφόρμα των προσεγγίσεων τους με καινοτόμα μοντέλα.

Δείτε όλους τους ομιλητές και κλείστε το εισιτήριό σας εδώ https://www.nlpgreece.gr/conference/2023-business/

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο Σκαντζόχοιρος που ήθελε | Ένα βιβλίο για την ανακάλυψη του εαυτού και την αναμέτρηση με τη μοναξιά
Ανάμεσα σε βαμπίρ: Ποιοι σας κλέβουν την ενέργεια; Αναγνωρίστε τους και νικήστε τους
Να ακούτε δύο φορές περισσότερο απ’ ό,τι μιλάτε
Τι είναι τελικά οι πεποιθήσεις και πως επηρεάζουν τη ζωή μας;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση