Φεστιβάλ Μόνο Μαζί Μπορούμε – Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη θετική αλλαγή και την αυτό- αγάπη

Ένα σουδαίο φεστιβάλ για καλό σκοπό στο Περιστέρι Αττικής

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το εξαιρετικό φεστιβάλ που θα ζεστάνει τις καρδιές, θα εμπνεύσει την αλλαγή και θα καλλιεργήσει την αυτο-αγάπη. Η εκδήλωση “Μόνο Μαζί Μπορούμε” που διοργανώνεται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Μανώλη Μαζί Μπορούμε” σε συνεργασία με την Εναλλακτική Δράση (enallaktikidrasi.com), πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Νοεμβρίου στο ΚΥΒΕ Περιστερίου. Αυτό το διήμερο φεστιβάλ είναι μια γιορτή ενότητας, ενδυνάμωσης και της ανάδειξης των μεγάλων δυνατοτήτων της συλλογικής δράσης.

Τι είναι το #MonoMazimporoume;

Το MaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του Οργανισμού «Μανώλη Μαζί Μπορούμε», ο οποίος ιδρύθηκε από τον δημοφιλή σχεδιαστή μόδας και συγγραφέα Ερωτόκριτο Κυμιωνή, στη μνήμη του γιου του. Επί 14 χρόνια, η δράση του Οργανισμού Μανώλη Μαζί Μπορούμε βοηθάει παιδιά με αυτοάνοσα νοσήματα και όχι μόνο. Τα τελευταία 7 χρόνια, υπό την Αιγίδα του ιδρύθηκε η Σχολή Αγάπης Εαυτού όπου εκατοντάδες καταξιωμένοι εισηγητές από όλη την Ελλάδα προσφέρουν δωρεάν τις γνώσεις και τη σοφία τους στό ευρύ κοινό.
Σκοπός του φεστιβάλ είναι να γίνει ένας θεσμός που θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο, τα δε έσοδα που θα προκύπτουν δεν θα καλύπτουν μόνο το κόστος της διοργάνωσης αλλά θα υποστηρίζουν πρακτικά οικογένειες και δράσεις του Οργανισμού και της Σχολής.

Advertisment

Τα έσοδα του 1ου Φεστιβάλ “Μόνο Μαζί Μπορούμε” θα αξιοποιηθούν για να εξασφαλιστεί η συνέχεια του έργου της Σχολής Αγάπης Εαυτού ώστε να συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα και δωρεάν γνώση, έμπνευση και μεθόδους προσωπικής ανάπτυξης στο ευρύ κοινό.

Επισκόπηση της εκδήλωσης:
To Μόνο Μαζί Μπορούμε στέκεται ως φάρος ελπίδας και γνώσης, συγκεντρώνοντας κορυφαίους επιδραστικούς ομιλητές, επαγγελματίες και παρακινητές από όλους τους κλάδους, κάτω από τη σημαία της αυτοαγάπης και της ενδυνάμωσης. Η εκδήλωση αυτή χρησιμεύει ως απόδειξη της ιδέας ότι “Μόνο Μαζί μπορούμε” να επιτύχουμε βαθιά αλλαγή και ενσαρκώνει την πεποίθηση ότι οι συλλογικές προσπάθειες μπορούν να επιφέρουν μόνιμο θετικό αντίκτυπο.

ΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΔΗΓΟΣ για να ΑγαΠείσουμε τον Εαυτό μας!
Μια πλατφόρμα έμπνευσης:
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 55 ομιλητές, επιδραστικοί άνθρωποι με μεγάλη επιρροή, που έχουν αφήσει το στίγμα τους σε διάφορους τομείς. Από φημισμένους ηγέτες σκέψης μέχρι ειδικούς στην προσωπική ανάπτυξη, οι ομιλητές αυτοί θα μοιραστούν τις γνώσεις, τη σοφία και τις προσωπικές τους ιστορίες για να εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες να αγκαλιάσουν τον αυθεντικό εαυτό τους, να ξεπεράσουν τις προκλήσεις και να αξιοποιήσουν τις έμφυτες δυνατότητές τους.

Ενδεικτικοί ομιλητές είναι οι

Advertisment

  • Έρικα Πρεζεράκου (Replayce)
  • Μελίνα Ασλανίδου (Καλλιτέχνης)
  • Βίκυ Χαντζή (Δημοσιογράφος)
  • Εύα Ντελιδάκη (Δημοσιογράφος)
  • Παναγής Μεταξάτος (Μέθοδος Silva)
  • Στάμος Στίνης (ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ)
  • Αλέξιος Βανδώρος και Αγάπη Καλογήρου (Μέθοδος Καλογήρου)
  • Γιώργος Χαριτάκης (Καρδιολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αιγαίου)
  • Αργύρης Μουτσιόπουλος και Ειρήνη Τσιρίδου (Ιδυρτές της Αγαποκοινότητας)
  • Διόνη Καρόκη (Sacred Voice)
  • Ιωάννης Αυγουστάτος (Ψυχίατρος)
  • Δημήτρης Φλαμούρης (Ψυχολόγος)
  • Νίκος Σταυρόπουλος (Καθηγητής Συναισθηματικής Νοημοσύνης)

και πολλοί άλλοι… Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μεταβείτε στο https://monomazimporoume.gr/

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ανώνυμο σχέδιο (13)
7 Δώρα με νόημα που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα
Fb_post_25_years-01
Ανακοινώθηκαν οι ομιλητές του φεστιβάλ Μόνο Μαζί Μπορούμε στο Περιστέρι

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση