Επέτειος 25 Ετών της nlpgreece®: Επαναπροσδιορίζοντας το NLP στην Ελλάδα και την Κύπρο

Το 2023 συμπληρώνονται 25 χρόνια από την ίδρυση της nlpgreece® , η οποία έχει διαδραματίσει έναν καθοριστικό ρόλο στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης και

Το 2023 συμπληρώνονται 25 χρόνια από την ίδρυση της nlpgreece® , η οποία έχει διαδραματίσει έναν καθοριστικό ρόλο στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης και της επαγγελματικής εξέλιξης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η οργάνωση, ιδρύθηκε το 1998 από την Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου, PhD, και αποτελεί πρωτοπόρο φορέα στη διδασκαλία και εφαρμογή του Νευρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) με επιστημονική μεθοδολογία.

Από την ίδρυσή της, η nlpgreece® έχει εξελιχθεί σε έναν πυρήνα εκπαίδευσης και ερευνητικής αριστείας, συνεργαζόμενη με το NLP University στο Santa Cruz, της California, τόπο καταγωγής του NLP. Η οργάνωση προσφέρει πιστοποιήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα, εστιάζοντας στην αναγνώριση και εφαρμογή των αρχών του NLP, με ιδιαίτερη έμφαση στην αποτύπωση της διακριτής αποτελεσματικότητας (modelling).

Advertisment

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της nlpgreece® είναι η αξία που προσδίδει στη συλλογική νοημοσύνη, κάτι που έχει οδηγήσει στη δημιουργία μιας ισχυρής και διαφοροποιημένης ομάδας επαγγελματιών με ακαδημαϊκό υπόβαθρο σε ποικίλους τομείς. Το σύστημα NLP της οργάνωσης έχει προσαρμοστεί για εξειδικευμένες εφαρμογές, καλύπτοντας πεδία όπως η επαγγελματική διάκριση, η προσωπική ανάπτυξη, η οικογενειακή ευημερία και η υγεία.

Η διακήρυξη της nlpgreece® «Νέοι από το 1998» υπογραμμίζει τη δέσμευσή της στη διαρκή καινοτομία. Η οργάνωση έχει συνάψει στρατηγικές συμμαχίες με παγκόσμια καταξιωμένους φορείς όπως οι Dilts Strategy Group, Judith Delozier & Associates και συνεργάζεται με επιφανείς ειδικούς όπως οι Shelle Rose Charvet, Wassili Zafiris και Lucas Derks.

Η επιρροή της nlpgreece® εκτείνεται και στον ακαδημαϊκό κόσμο, με συνεργασίες με Πανεπιστήμια όπως το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Οδοντιατρική Σχολή και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Μέσα από την επιστημονική της προσέγγιση στην εκπαίδευση και εφαρμοσμένη πρακτική του NLP, η NLP Greece έχει αναδειχθεί ως ηγέτης στον τομέα της.

Advertisment

Η 25η επέτειος της NLP Greece αποτελεί ένα σημείο ορόσημο, όχι μόνο για να γιορτάσει τις επιτυχίες της αλλά και για να ανανεώσει την αφοσίωσή της στην εκπαίδευση, την καινοτομία και την επιστημονική αριστεία, εμπνέοντας και ενδυναμώνοντας ανθρώπους και οργανισμούς για το μέλλον.

Η Εναλλακτική Δράση εύχεται ολόκαρδα να τα εκατοστήσει…

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Masterclass EN.ATZ. (1200 x 628 px)
Ανώνυμο σχέδιο (13)
7 Δώρα με νόημα που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα
Ανακοινώθηκαν οι ομιλητές του φεστιβάλ Μόνο Μαζί Μπορούμε στο Περιστέρι

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση