Κερδίστε μια αξέχαστη εμπειρία: 50 προσκλήσεις για το 1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας!

Μεγάλος διαγωνισμός με 50 προσκλήσεις

Σε μια εποχή όπου η ψυχική ευεξία έχει αναδειχθεί σε κορυφαία προτεραιότητα για όλους μας, η Εναλλακτική Δράση  πιστεύοντας στην προσωπική ανάπτυξη και γνωρίζοντας τα εξελικτικά αποτελέσματα της, κατοχύρωσε για τους αγαπητούς της αναγνώστες, 50 προσκλήσεις για γενική είσοδο στο 1o Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας ¨Όταν συνάντησα ΕΜ3ΝΑ¨

Κερδίζοντας Δωρεάν Είσοδο, θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε και από τα 48 γραφεία των Ειδικών Ψυχικής Υγείας, οι οποίοι, θα σας περιμένουν με χαρά, να σας προσφέρουν Δώρα γνωριμίας, όπως Ατομικές Συνεδρίες Αυτογνωσίας, Σεμινάρια, Βιωματικά Εργαστήρια, Συμμετοχή σε Ομάδες Αυτογνωσίας και Συνεδρίες Life Coaching.

Advertisment

Ταυτόχρονα με την εκδήλωση, σε διαφορετικές αίθουσες, θα διεξάγονται  ανά ώρα, διαφορετικά Βιωματικά Εργαστήρια και  Διαδραστικές Ομιλίες, και μπορείτε να διαλέξετε να παρακολουθήσετε κάποιο από αυτά,  με κόστος 7€.

Δείτε περισσότερα εδώ https://bookyourevent.gr/

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στην Δωρεάν Είσοδο; Είναι απλό! Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στον σύνδεσμο παρακάτω και ανακαλύψτε αμέσως αν είστε ένας από τους τυχερούς νικητές μιας πρόσκλησης.

Advertisment

Που και Πότε θα γίνει: Σάββατο και Κυριακή 2 & 3 Μαρτίου στο Χαλάνδρι, Παπανικολή 146 στο ΚΕΘΕΣΥ.

Είτε αναζητάτε το έναυσμα που αποπνέει αυτή την αλλαγή που τόσο επιθυμείτε, είτε τρόπους για να βελτιώσετε τη δική σας Ζωή, είτε θέλετε να μάθετε πώς να υποστηρίζετε αγαπημένα πρόσωπα, αυτό το φεστιβάλ είναι η τέλεια ευκαιρία για εσάς.

Η Εναλλακτική Δράση πιστεύοντας στη δύναμη της κοινότητας και στην αξία της προσωπικής ανάπτυξης, είναι υποστηρικτής και χορηγός του Φεστιβάλ, ελπίζοντας να φέρει κοντά ανθρώπους που επιθυμούν να αλλάξουν ή να βελτιώσουν την ζωή τους και να  αναπτύξουν μια βαθύτερο κατανόηση της ψυχής τους.

 Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί…

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Masterclass EN.ATZ. (1200 x 628 px)
7 Δώρα με νόημα που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα
Fb_post_25_years-01
Ανακοινώθηκαν οι ομιλητές του φεστιβάλ Μόνο Μαζί Μπορούμε στο Περιστέρι

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση