, ,

“Για όλα τα σκυλάκια που είναι εδώ, αλλά και για αυτά που έφυγαν” | Η συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έγινε viral

Προετοιμαστείτε για έντονα συναισθήματα… Εάν δεν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, ίσως να μην πρέπει να παρακολουθήσετε μια ιδιαίτερα συγκινητική και δημοφιλή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση

"Για όλα τα σκυλάκια που είναι εδώ, αλλά και για αυτά που έφυγαν" | Η συγκινητική διαφήμιση που έγινε viral

Προετοιμαστείτε για έντονα συναισθήματα… Εάν δεν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, ίσως να μην πρέπει να παρακολουθήσετε μια ιδιαίτερα συγκινητική και δημοφιλή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχει κερδίσει την προσοχή στο διαδίκτυο τελευταία.

Η εταιρεία Years, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, εστιάζει στην παροχή θρεπτικών γευμάτων για τα κατοικίδια σκυλιά.

Advertisment

Για τις γιορτές, δημιούργησαν ένα συγκινητικό βίντεο στο TikTok, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους κηδεμόνες των σκύλων για την ανάγκη παροχής της καλύτερης δυνατής φροντίδας.

Το βίντεο μεταφέρει ένα ισχυρό χριστουγεννιάτικο μήνυμα προς όλους τους σκύλους, ευχαριστώντας τους για την αγάπη, τη φιλία και τη χαρά που προσφέρουν. Διαδραματίζεται από έναν ηλικιωμένο άντρα με τον σκύλο του και ένα κοριτσάκι με το δικό της σκύλο, τον Barney. Απεικονίζονται διάφορες στιγμές της καθημερινότητας και της αλληλεπίδρασης τους με τα σκυλιά τους, τόσο στις χαρούμενες όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Σε ένα σημείο, το βίντεο αλλάζει τόνο, καθώς το κοριτσάκι επιστρέφει σπίτι φωνάζοντας για το σκύλο της, αλλά αντιμετωπίζει μια δυσάρεστη απώλεια, καθώς και ο ηλικιωμένος άντρας βρίσκει τον σκύλο του σε κακή κατάσταση. Η διαφήμιση κλείνει με τους δύο χαρακτήρες να συναντιούνται στο κτηνιατρείο, μοιράζοντας την αγωνία και τη λύπη τους.

Advertisment

Το βίντεο είναι ένας υπέροχος τρόπος για να υπενθυμίσει σε όλους την αξία της φροντίδας και της αγάπης που πρέπει να προσφέρουμε στους τετράποδους φίλους μας.

@yearsuk A Christmas message to all those dogs past and present. Thank you for your love, friendship and joy. You are our life. #christmas #dogs ♬ original sound – Years

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Διάταση και στροφή στομάχου στο σκύλο: Τι είναι και οι ενδεδειγμένοι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης
7 μαθήματα που μας διδάσκουν οι γάτες για την αγάπη
Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα έντομα για το κατοικίδιό σας που πρέπει να προσέχετε
Το πρώτο πάρκο σκύλων με ανακυκλώσιμα υλικά στον Δήμο Καλαμαριάς

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση