Σπουδαία πρωτοβουλία του Νόβακ Τζόκοβιτς – Άνοιξε εστιατόριο για άστεγους και άπορους στη Σερβία

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πέρα από τις εντυπωσιακές επιδόσεις του στον κόσμο του τένις, είναι γνωστός και για τις φιλανθρωπική του δραστηριότητα. Μεταξύ άλλων, έχει

Σπουδαία πρωτοβουλία του Νόβακ Τζόκοβιτς - Άνοιξε εστιατόριο για άστεγους και άπορους στη Σερβία

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πέρα από τις εντυπωσιακές επιδόσεις του στον κόσμο του τένις, είναι γνωστός και για τις φιλανθρωπική του δραστηριότητα. Μεταξύ άλλων, έχει ανοίξει στην πατρίδα του την Σερβία, ένα εστιατόριο το οποίο παρέχει δωρεάν γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη, στηρίζοντας ευάλωτες ομάδες όπως άστεγους και άπορους. Αυτό το εστιατόριο επικεντρώνεται στην προσφορά παραδοσιακών, σπιτικών πιάτων. Ο Τζόκοβιτς, προσφέροντας αυτή την ευγενική υπηρεσία, επιβεβαιώνει την άποψή του πως τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα για αυτόν και την επιθυμία του να βοηθήσει την κοινωνία.

Credit: CEN

Advertisment

«Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για μένα. Έχω βγάλει αρκετά για να βοηθήσω όλη τη Σερβία. Νομίζω ότι οι συμπατριώτες μου αξίζουν τα πάντα λόγω της υποστήριξης που μου προσφέρουν. Γιατί άνοιξα εστιατόριο; Το φαγητό είναι το… καύσιμο, στο οποίο κατά μεγάλο ποσοστό οφείλονται οι επιτυχίες μου. Είναι σημαντικό να τρώει κάποιος καλά. Πόσω μάλλον γι’ αυτούς που δεν έχουν. Από όλα αυτά που έχω βιώσει ως αθλητής, έμαθα πως το υγιεινό φαγητό είναι αυτό που με άλλαξε περισσότερο».

Με το σύνθημα “Δώσε πίσω στη Σερβία ό,τι σου έδωσε η Σερβία”, ο Τζόκοβιτς αναδεικνύει την εκτίμησή του για την υποστήριξη που έχει λάβει από την πατρίδα του. Συνδέοντας την επιτυχία του με την ποιότητα της διατροφής, επισημαίνει τη σημασία του να έχει κάποιος πρόσβαση σε υγιεινό φαγητό, ιδίως εκείνοι που είναι λιγότερο τυχεροί.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα για την Πρωτομαγιά | Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Λευκός Πύργος: Ο πιο διάσημος πύργος της Ελλάδας (βίντεο)
Ο έρωτας και οι σχέσεις που κρατάνε θέλουν δουλειά... θέλουν ανθρώπους που δεν τα παρατάνε
Ακρωτήριο Ταίναρο: Το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση