Grand Travel Awards | Η Ελλάδα είναι ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός για το 2024!

Η Ελλάδα συνεχίζει να κερδίζει τις καρδιές των Νορβηγών ως τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό για το 2024, σημειώνοντας διπλή επιτυχία με τη δεύτερη συνεχόμενη

Grand Travel Awards | Η Ελλάδα είναι ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός για το 2024!

Η Ελλάδα συνεχίζει να κερδίζει τις καρδιές των Νορβηγών ως τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό για το 2024, σημειώνοντας διπλή επιτυχία με τη δεύτερη συνεχόμενη διάκριση. Στα πλαίσια της ετήσιας τελετής βραβείων “Grand Travel Awards” στο Όσλο της Νορβηγίας, η Ελληνική Επιτροπή Τουρισμού (ΕΟΤ) επαναβεβαίωσε την υψηλή αναγνώριση, αποσπώντας για δεύτερη χρονιά τον τίτλο του Καλύτερου Τουριστικού Προορισμού για το 2024.

Επιπλέον, η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Σκανδιναβίας αναδείχθηκε ως Καλύτερος Ξένος Οργανισμός Τουρισμού για το 2023, παραλαμβάνοντας αυτό το κορυφαίο βραβείο για τρίτη συνεχή χρονιά. Αυτή η επιτυχία επισημαίνεται στη συνέχεια της αναγνώρισης που έλαβε και για τα έτη 2022 και 2023.

Advertisment

Τα βραβεία “Grand Travel Awards” διοργανώνονται εδώ και 26 χρόνια από το επαγγελματικό τουριστικό περιοδικό Reis και την ιστοσελίδα Travel News, αναδεικνύοντας την εκδήλωση ως την πιο σημαντική τουριστική συνάντηση στην περιοχή. Στη φετινή τελετή, την εκπροσώπησαν ο Επιτετραμμένος της Ελληνικής Πρεσβείας στο Όσλο, Κωνσταντίνος Δανασσής, και η Μαρία Ζευγουλά από την Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας.

Η αγάπη των Νορβηγών για την Ελλάδα επιβεβαιώθηκε και στη διεθνή τουριστική έκθεση Reiselivsmessen/Travelxpo 2024, όπου η χώρα μας παρουσιάστηκε ως ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Ειδικά οι προορισμοί εναλλακτικού τουρισμού, συνδυάζοντας το φυσικό περιβάλλον με πρόσβαση στη θάλασσα, κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η ελληνική γαστρονομία, ενώ η χώρα μας αναδεικνύεται ως αγαπημένος προορισμός για τους Νορβηγούς, ειδικά της ηλικιακής ομάδας 50+.

Με υψηλό δείκτη επαναλαμβανόμενων επισκεπτών και τον πολιτιστικό πλούτο, το φυσικό περιβάλλον και τη γαστρονομία της, η Ελλάδα συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της ως αγαπημένος τουριστικός προορισμός.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μπορούν οι σκύλοι να “μυρίσουν” το PTSD; Ερευνητές απαντούν
Απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα για την Πρωτομαγιά | Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Λευκός Πύργος: Ο πιο διάσημος πύργος της Ελλάδας (βίντεο)
Ο έρωτας και οι σχέσεις που κρατάνε θέλουν δουλειά... θέλουν ανθρώπους που δεν τα παρατάνε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση