Κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ σπάνιοι για να μπορέσεις να τους ξαναβρείς

Υπάρχουν εκείνοι οι άνθρωποι οι οποίοι προσφέροντας σου ένα χαμόγελο είναι σαν να σου χαρίζουν τον κόσμο ολόκληρο. Εκείνοι οι άνθρωποι που το βλέμμα

Κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ σπάνιοι για να μπορέσεις να τους ξαναβρείς

Υπάρχουν εκείνοι οι άνθρωποι οι οποίοι προσφέροντας σου ένα χαμόγελο είναι σαν να σου χαρίζουν τον κόσμο ολόκληρο.

Εκείνοι οι άνθρωποι που το βλέμμα τους σε διαπερνά γιατί διαβάζουν το βάθος της ψυχής σου. Εκείνοι που σε μαθαίνουν να αισθάνεσαι. Είναι οι άνθρωποι με τους οποίους νιώθεις τόσο βαθιά ψυχική σύνδεση που τρομάζεισ βλέποντας να καθρεφτίζεται το είναι σου στα μάτια τους. Είναι οι άνθρωποι με τους οποίους δεν χρειάζεται να γνωριστείς γιατί τους ξέρεις ήδη. Είναι εκείνοι που σου δίνουν την αίσθηση ότι είσαι στο σωστό μέρος, ότι έφτασες σπίτι.

Advertisment

Και δεν έχει σημασία εαν τους ξέρεις μια ζωή η λίγο καιρό. Είναι η αίσθηση ότι δεν υπηρξατε ποτε χωρια. Αυτούς τους ανθρώπους τους αναγνωρίζεις αμέσως από τον τρόπο που σε κάνουν να αισθάνεσαι. Μοναδικές στιγμές σύνδεσης καρδιάς!

Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που η συνάντηση μαζί τους είναι μοιραία, που όσο χρονια και να περάσουν συνεχίζουν να αναπνέουν μέσα σου, γιατί σε έχουν κάνει να αισθάνεσαι διαφορετικά, να δεις πράγματα στον κόσμο που δεν έβλεπες, να γνωρίζεις πλευρές του εαυτού σου που δεν ήξερες. Η ψυχή σου τους κρατάει για πάντα γιατί έχει την ανάγκη να ζει μέσα από την σπίθα που άναψαν μέσα σου για να σε ζεσταίνει στις κρύες μοναχικές νύχτες.

Υπάρχουν για τον καθένα μας αυτοί οι άνθρωποι. Ψάξε και εσυ για τα σημάδια που έχουν αφήσει μέσα σου οι άνθρωποι για να τους ξεχωρίσεις γιατί ακόμα και να έχουν φύγει από την ζωή σου η αγάπη τους είναι εκεί για σένα. Και είναι τόσο όμορφο να ξέρεις ότι κάποιος σε έχει αγαπήσει με έναν τρόπο που δεν μπόρεσες εσυ να σε αγαπήσεις!

Advertisment

Ναι υπάρχει αυτή η αγάπη…. Αυτές οι ψυχές έρχονται κοντά μας για να φωτίσουν την ζωή μας, να μας επαναφέρουν στο σωστό δρόμο για εμάς που δεν είναι άλλος από την αγάπη. Η ψυχή μας τους αναγνωρίσει αμέσως, η προσωπικότητα όμως μπορεί να φοβηθεί. Ο ανθρώπους είναι έτσι φτιαγμένος που δύσκολα εμπιστεύεται, πολλές φορές γίνεται τυφλός για την αγάπη κυνηγώντας άλλους στόχους και έτσι χάνει την ευκαιρία να ευτυχήσει.

Όλες οι απαντήσεις είναι στην σιωπή μέσα μας. Εάν μπορούμε να ακούσουμε αυτή την σιωπή θα επιτρέψουνε στην ψυχή μας να μας δείξει αυτούς τους ανθρώπους. Όλοι έχουμε τους οδηγούς μας σε αυτήν την ζωή. Η επαφή μαζί τους έχει το μεγαλύτερο βάθος που έχει γνωρίσει η ψυχή μας. Αυτοί είναι μια ένδειξη ότι μας έχουν επισκεφτεί. Η απώλεια τους είναι ένα τεράστιο κενό που δεν γεμίζει με κανέναν άλλον. Έχουν έρθει για να μας ξυπνήσουν όχι για να κοιμηθούν μαζί μας. Για αυτό καμία φορά φεύγουν αφήνοντας την αγάπη πίσω τους. Και σε εκείνο το βάθος κρύβεται η αλήθεια.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι άνθρωποί μας φεύγουν, αλλά ζουν παντοτινά μέσα μας
«Το αγέννητο παιδί μου…»
Θυμάμαι πράγματα που δεν έζησα... Θυμάμαι και πράγματα που έζησα, αν είναι αλήθεια...
Αν δεν το πεις εσύ, θα το πει το σώμα σου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση