,

Το αεροδρόμιο “Μακεδονία” ανάμεσα στα κορυφαία της Ευρώπης

Ως ένα από τα κορυφαία αεροδρόμια της Ευρώπης αναγνωρίστηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο αερολιμένας «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, στην κατηγορία των πέντε έως 15

Το αεροδρόμιο "Μακεδονία" ανάμεσα στα κορυφαία της Ευρώπης

Ως ένα από τα κορυφαία αεροδρόμια της Ευρώπης αναγνωρίστηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο αερολιμένας «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, στην κατηγορία των πέντε έως 15 εκατομμυρίων επιβατών ετησίως.

Η διάκριση δόθηκε στη Fraport Greece, κατά τα «2023 Airport Service Quality (ASQ) Awards», στα οποία το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκε για πρώτη χρονιά ως ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης, όσον αφορά το επίπεδο καθαριότητάς του.

Advertisment

Τα βραβεία ASQ, μια πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων (ACI), επιβραβεύουν τα καλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως, σύμφωνα με τη γνώμη των επιβατών. Η ιδιαιτερότητα αυτών των βραβείων έγκειται, σύμφωνα με ανακοίνωση της Fraport Greece, στη διαδικασία αξιολόγησης, η οποία συγκεντρώνει άμεσα τα σχόλια των επιβατών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, εξασφαλίζοντας την πιο ρεαλιστική αποτύπωση της εμπειρίας και της ικανοποίησής τους.

«Η διάκριση αυτή για το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» όχι μόνο επιβεβαιώνει τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται, καθώς και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχονται από το απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό του αεροδρομίου, αλλά συμβάλλει και στην ενίσχυση της προβολής της πόλης της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας συνολικά» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κατά τον Αλεξάντερ Ζίνελ (Αlexander Zinell), διευθύνοντα σύμβουλο της Fraport Greece, «η διάκριση αυτή μας δίνει ισχυρή ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας με ακόμη μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, εστιάζοντας πάντα στις προσδοκίες και ανάγκες του συνόλου των επιβατών μας, όπως αυτές διαμορφώνονται με την πάροδο του χρόνου. Κύριος στόχος μας παραμένει η συμβολή στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών, μέσω της βιώσιμης ανάπτυξης της Εταιρίας μας, παρέχοντας ταυτόχρονα μια ασφαλή και αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία σε όλους τους επιβάτες».

Advertisment

Με πληροφορίες από in.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ακρωτήριο Ταίναρο: Το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας (βίντεο)
Πώς να διαχειρίζεστε σχέσεις με ανθρώπους που δεν πρόκειται να αλλάξουν
Διάταση και στροφή στομάχου στο σκύλο: Τι είναι και οι ενδεδειγμένοι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης
Γερμανός σέρφερ έκανε εντυπωσιακό ρεκόρ - Σκαρφάλωσε σε κύμα 28,5 μέτρων (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση