,

«Η Κρήτη ανοίγει την καρδιά της»: Ένα εξαιρετικό βίντεο – καμπάνια με τους ξένους που επέλεξαν να ζήσουν στο νησί

Με το κεντρικό μήνυμα “Crete Sense the Authentic”, η Περιφέρεια Κρήτης ξεκινά μια εκστρατεία που προσκαλεί τους πιθανούς επισκέπτες να ανακαλύψουν όλα όσα καθιστούν

«Η Κρήτη ανοίγει την καρδιά της»: Ένα εξαιρετικό βίντεο - καμπάνια με τους ξένους που επέλεξαν να ζήσουν στο νησί

Με το κεντρικό μήνυμα “Crete Sense the Authentic”, η Περιφέρεια Κρήτης ξεκινά μια εκστρατεία που προσκαλεί τους πιθανούς επισκέπτες να ανακαλύψουν όλα όσα καθιστούν την τουριστική εμπειρία της Κρήτης μοναδική. Αυτή η εκστρατεία φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Ο Περιφερειάρχης της Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, δήλωσε: “Η Κρήτη ανοίγει την αγκαλιά της και είναι έτοιμη για μια ακόμα σεζόν να υποδεχθεί με έναν μοναδικό και αυθεντικό τρόπο τους εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό. Οι τουρίστες που επισκέπτονται το νησί μας φέρνουν μαζί τους συναισθήματα και όμορφες εικόνες, αφήνοντας στις βαλίτσες τους την επιθυμία για επιστροφή. Η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει την επιτυχημένη και διακεκριμένη καμπάνια της τουριστικής προβολής, με στόχους που είναι διακηρυγμένοι και ρεαλιστικοί”.

Advertisment

Επιπλέον, πρόσθεσε: “Το μήνυμά μας φτάνει παντού, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Φιλοξενία, άνθρωποι, ομορφιά, φύση, ελευθερία, χαρά, χαμόγελα, γεύσεις, αρώματα – όλα αυτά συνθέτουν την εμπειρία του ταξιδιού στην Κρήτη. Σε αυτούς που εργάζονται στον τομέα του τουρισμού, τους χιλιάδες εργαζόμενους που συμβάλλουν στην καθιέρωση της Κρήτης στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, ευχόμαστε μια επιτυχημένη τουριστική περίοδο”.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στα Workshops Choose Greece και Greek Tourism στη Ρουμανία και τη Δανία αντίστοιχα. Στη Ρουμανία, το Workshop διεξήχθη στο κέντρο του Βουκουρεστίου, στο χώρο εκδηλώσεων Le Chateau, ενώ στη Δανία, στην Κοπεγχάγη, στο Scandic Falkoner. Κατά τη διάρκεια αυτών των Workshops, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης συναντήθηκαν με ταξιδιωτικά γραφεία της Ρουμανίας και της Δανίας (όπως Paralela 45, Tez Τour Romania, Spies, Svanerejser κ.ά.), παρουσιάζοντας τα νέα τουριστικά προορισμού και προσφέροντας ενημέρωση για την Κρήτη σε όλους τους συμμετέχοντες.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ακρωτήριο Ταίναρο: Το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας (βίντεο)
Πώς να διαχειρίζεστε σχέσεις με ανθρώπους που δεν πρόκειται να αλλάξουν
Διάταση και στροφή στομάχου στο σκύλο: Τι είναι και οι ενδεδειγμένοι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης
Γερμανός σέρφερ έκανε εντυπωσιακό ρεκόρ - Σκαρφάλωσε σε κύμα 28,5 μέτρων (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση