Μια ωδή στην Άνοιξη: Η Έλενα Ξυδιά υμνεί την ομορφιά της φύσης με ένα μουσικό ποίημα (βίντεο)

Φέτος, η Άνοιξη ξεκινά από την Βέροια με φόντο τα οκτώ και πλέον δισεκατομμύρια ανθισμένα λουλούδια των ροδακινιών, με την πιανίστα Έλενα Ξυδιά σε

Ο τουρισμός της Ανθισμένης Ροδακινιάς | Οκτώ δισεκατομμύρια λουλούδια στην Ημαθία (βίντεο)

Φέτος, η Άνοιξη ξεκινά από την Βέροια με φόντο τα οκτώ και πλέον δισεκατομμύρια ανθισμένα λουλούδια των ροδακινιών, με την πιανίστα Έλενα Ξυδιά σε ένα μαγευτικό μουσικό βίντεο. Μια γέφυρα μουσικής και φύσης: Σε μια γωνιά του κάμπου της βέροιας, με φόντο το ροζ τοπίο, η Έλενα Ξυδιά έδωσε πνοή σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Ένα παραμυθένιο ροζ πιάνο μέσα στις ανθισμένες ροδακινιές, έγινε ένα με την ομορφιά της φύσης, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη γαλήνη και έμπνευση. Η Έλενα σε ένα μαγικό καμβά ζωγράφισε συναισθήματα με νότες. Kάθε νότα που έβγαινε από τα δάχτυλα της Ξυδιά, μυρίζε άνοιξη και αγάπη για την Ελλάδα και την ομορφιά της φύσης.

Advertisment

Η μουσική γεμάτη πάθος και δυναμισμό, εναρμονιζόταν με την ηρεμία και την γαλήνη του τοπίου, δημιουργώντας ένα μοναδικό, ένα ονειρικό σκηνικό. Μια εθελοντική προσπάθεια: Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ξυδιά υλοποιεί τα βίντεο της καμπάνιας Piano Natural Heritage Project εθελοντικά, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση. Η αγάπη της για την Ελλάδα και η επιθυμία της να προβάλλει την ομορφιά της χώρας μας σε όλο τον κόσμο, αποτελούν την κινητήρια δύναμή της.

Παρακολουθήστε ένα μικρό απόσπασμα από το video της Βέροιας πριν το τελικό μοντόζ. Να σημειωθεί ότι το video θα παραχωρηθεί και στο δήμο της Βέροιας για την τουριστική προβολή της περιοχής.

Με πληροφορίες από www.protothema.gr

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Coolcationing: Η νέα τάση στις καλοκαιρινές διακοπές που γίνεται ολοένα πιο δημοφιλής
Zευγάρι κύκνων που ζει εδώ και 10 χρόνια στον Αχελώο γέννησε 7 υπέροχα κυκνάκια!
Tiktoker έσωσε σκύλο που τον βρήκε στη θάλασσα στα ανοιχτά της Πάρου!
Νέα Υόρκη: Εγκαταστάθηκε «πύλη» που συνδέει την πόλη με το Δουβλίνο μέσω live streaming! | Γιατί έκλεισε προσωρινά

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση