Το Ταξίδι της Επιστροφής στην Ύπαρξη

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στη φυσική αθανασία είναι η ψευδαίσθηση της γέννησης, και μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες στη μεταστοιχείωση, αυτή που ο

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στη φυσική αθανασία είναι η ψευδαίσθηση της γέννησης, και μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες στη μεταστοιχείωση, αυτή που ο χριστιανισμός αποκαλεί Ανάσταση, είναι η ενστάλαξη της βεβαιότητας και της αλήθειας της αθανασίας σε κάθε κύτταρο του σώματος.

Μόνο αυτός που είναι αληθινός, είναι αθάνατος. Όσο πιο ασυνείδητος είσαι για τα χαμηλότερα μέρη της ύπαρξής σου τόσο πιο παχιά και πιο θανάσιμα γίνονται τα ψέματα. Τα γηρατειά, η ασθένεια και ο θάνατος είναι μεταξύ των εμφανέστερων παραισθήσεων. Η αλήθεια, αντ’ αυτού, ακτινοβολεί το φως, την ομορφιά και την αιωνιότητα.

Advertisment

Όταν δεν στηρίζεσαι πλέον στα πράγματα, τους ανθρώπους ή τους Θεούς, να σε κάνουν ευτυχισμένο, επιτρέπεις στον εαυτό σου να αισθανθεί ευτυχισμένος όποτε εσύ επιλέγεις. Τώρα είσαι σε θέση να μεταμορφώσεις την ασυνείδητη εξάρτησή σου σε συνειδητή επιλογή.

Ο κόσμος είναι η απάντηση σε όλα τα αιτήματά σου, και είναι το επίπεδο ευθύνης σου που καθορίζει την απόσταση μεταξύ του αιτήματός σου και της απάντησης. Όσο πιο υπεύθυνος είσαι, τόσο μικρότερη η απόσταση.

Η ομορφιά αυτής της στιγμής εξαπλώνεται προς όλες τις κατευθύνσεις και για πάντα. Φαντάσου πόσο δυνατός είσαι αυτήν την στιγμή.

Advertisment

Η δυστυχία του κόσμου γεννιέται από την επισκίαση της ύπαρξης σου, που έχει χάσει την έννοια της δικής της παντοδυναμίας.

Είσαι ο Θεός σε ανθρώπινη μορφή.

Προκειμένου να απαλειφθεί ο πόλεμος και η τρομοκρατία από τη γη πρέπει να εξαλείψεις την ίδια την αιτία της ύπαρξής τους, δηλαδή τις εσωτερικές σου συγκρούσεις. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι ο Θεός σε ανθρώπινη μορφή και επομένως μπορείς να δημιουργήσεις την υγεία, την ειρήνη, την ευημερία και την ευτυχία για όλους με τον ίδιο τρόπο που δημιουργείς τις καταστροφές, τα βάσανα και το θάνατο.

Όταν είσαι στην συχνότητα του πεδίου του «Τώρα» έχεις τη δύναμη να ενοποιείς και να αλλάζεις αρμονικά την πορεία της ιστορίας.

Η πείνα θα εξαφανιστεί από τον πλανήτη εάν σταματήσεις να πιστεύεις ότι έχεις ανάγκη από βοήθεια.

Τα προβλήματα υγείας θα επιλυθούν εξωτερικά εάν σταματήσεις να βλάπτεις τον εαυτό σου εσωτερικά.

Η φτώχεια θα εξαφανιστεί από όλους τους λαούς στη γη εάν εσύ γνωρίζεις πώς να διαλύσεις την εσωτερική σου δυστυχία.

Όλη η ντροπή της πολιτικής, των θρησκειών και των ιδεολογιών με το ρατσισμό τους και τις διώξεις τους δεν θα αγγίξουν ποτέ ξανά τον κόσμο εάν σταματήσεις να πιστεύεις ότι είσαι θύμα.

Οι επαναστάσεις, οι πόλεμοι, η βία και το έγκλημα θα εξαφανιστούν μαγικά όταν θα επιστρέψεις συνειδητά στην εσωτερική σου σιωπή και την Ακεραιότητά σου.

Να γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει καμία δύναμη εκεί έξω που να μπορεί να σε καταστρέψει. Εκεί έξω τίποτα δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τη συγκατάθεση, την εσωτερική έγκριση ή την πρόθεσή σου. Να επαγρυπνείς!

Απελευθερώσου από όλη την άγνοια και το σκοτάδι σου.

Είναι το όραμά σου που χρειάζεται κάποια ρύθμιση και όχι η ανθρωπότητα.

Εάν ενοποιήσεις τον εαυτό σου, εάν γίνεις μια ενότητα, τότε ο κόσμος είναι ασφαλής.

Στον κόσμο της δυαδικότητας όλα είναι τέλεια ισορροπημένα – μια περίοδος σκοταδιού και καταστροφής εναλλάσσεται αναπόφευκτα με μια περίοδο δημιουργικότητας και εποικοδομητικότητας, αλλά μόνο ως καθρέφτης της εσωτερικής σου κατάστασης. Για αυτό μην ανησυχείς για τον κόσμο, να ανησυχείς μόνο για εσένα – αυτό είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείς να βοηθήσεις.

Ο κόσμος των γεγονότων και των περιστάσεων εξαρτάται ολοκληρωτικά από εσένα. Οι συνθήκες του κόσμου αντιστοιχούν ακριβώς στις εσωτερικές σου καταστάσεις.

Να θυμάσαι! Κανένας και τίποτα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εάν δεν διατάζεται και δεν κατευθύνεται από το δικό σου Όνειρο. Κανένας πόλεμος μέσα, κανένας πόλεμος έξω, αυτός είναι ο Νόμος.

Εφ’ όσον πιστεύεις ότι οι πολιτικοί έχουν τη δύναμη να κυβερνήσουν την εξωτερική σου ζωή και οι θρησκείες να βάζουν σε τάξη την εσωτερική σου, θα απογοητευθείς έντονα. Τότε, πριν από την καταστροφή του εξωτερικού κόσμου από τους πολιτικούς σου, τους ιερείς και τους επιστήμονες, μπες στον εσωτερικό σου κόσμο μόνος σου και άγγιξε την ακεραιότητά σου. Είναι η μόνη ασφάλεια που έχει απομείνει, το μόνο καταφύγιο ενάντια σε οποιουσδήποτε ιούς και οποιοδήποτε κακό, ενάντια σε οποιαδήποτε τρομοκρατία και πυρηνικό πόλεμο, ενάντια στη παγκόσμια αυτοκτονία.

Όταν επιλέγεις την τροφή σου, σκέφτεσαι ότι πρέπει να είναι φυσική, καθαρή και υγιεινή. Μην ανησυχείς άλλο για αυτό! Πρέπει απλά να τη γνωρίζεις και δεν θα πρέπει πλέον να επιλέξεις τρόφιμα ή ποτά βασισμένα στη θρεπτική τους αξία. Μέρος του αυτοκαταστροφικού προγράμματος του εαυτού σου προσπαθεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι υπάρχουν σταθεροί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις.

Η μόνη τροφή που σε τρέφει πραγματικά και σε στηρίζει προέρχεται από το εσωτερικό φως και την ελευθερία σου.

Έχεις φανταστεί ποτέ μια ανθρωπότητα χωρίς πείνα και χωρίς θυμό, μια ανθρωπότητα που ζει για χάρη της ομορφιάς και όχι της ανάγκης; Ένα κόσμο χωρίς παιδιά που λιμοκτονούν, χωρίς πολέμους, χωρίς ασθένειες, χωρίς φτώχεια; Ένα κόσμο που αφιερώνεται στο συνειδητό του ξύπνημα και την αρμονία; Ανοικτό σε νέες ιδέες, τολμώντας να είναι διαφορετικός, που υπερβαίνει τη συμμόρφωση και τη μετριότητα; Ένα κόσμο που τρέφεται από το φως όπου η νεότητα και η φυσική αθανασία γίνεται λογική και φυσιολογική; Ωραία! Εσύ ο ίδιος καλείσαι για να προετοιμάσεις το έδαφος!

Απόσπασμα από το βιβλίο:

H Σχολή των Θεών

Stefano Elio D’ Anna

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση