Τεστ: Επιλέξτε την ικανότητα κάποιου υπερήρωα και δείτε τι σημαίνει!

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή τους, ειδικά τα μικρά παιδιά, έχουν ευχηθεί να έχουν μία ή περισσότερες υπερδυνάμεις. Δείτε παρακάτω τι μπορεί να σημαίνει

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή τους, ειδικά τα μικρά παιδιά, έχουν ευχηθεί να έχουν μία ή περισσότερες υπερδυνάμεις. Δείτε παρακάτω τι μπορεί να σημαίνει αυτό και τι υποδηλώνει για το χαρακτήρα σας σε ένα σύντομο και διασκεδαστικό τεστ.

1. Ικανότητα να πετάτε.

Advertisment

2. Ικανότητα να ταξιδεύετε μέσα στον χρόνο.

3. Ικανότητα να είστε αόρατοι.

4. Ικανότητα να βλέπετε με ακτίνες Χ.

Advertisment

5. Ικανότητα να αλλάζετε μορφές.

6. Ικανότητα να διαβάζετε το μυαλό των άλλων.

7. Ικανότητα να προβλέπετε το μέλλον.

8. Ικανότητα σούπερ ακοής.

1. Σας αρέσει να βλέπετε σφαιρικά τη ζωή και τον τρόπο που τα πράγματα ταιριάζουν μεταξύ τους. Οι λεπτομέρειες σας ενοχλούν. Απολαμβάνετε την αίσθηση της ελευθερίας και την ανάληψη ρίσκου.

Καριέρα: θα γινόσασταν καλός πιλότος ή αστροναύτης. Σκεφτείτε να κάνετε μια δουλειά που θα σας αφήσει να επηρεάσετε κάποιους κανόνες, ίσως στην κυβέρνηση ή μια δημόσια ερευνητική ομάδα.

2. Σας ενδιαφέρει η αίτια των πραγμάτων και ο τρόπος που τα λάθη του παρελθόντος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διαμορφώσουν το μέλλον. Έχετε μεγάλη περιέργεια για τον τρόπο που ζουν διάφοροι άνθρωποι.

Καριέρα: σας αρέσουν οι δραστηριότητες που σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγές. Μια καριέρα στην επιστημονική έρευνα, την ιστορία ή την ανθρώπινη συμπεριφορά μπορεί να είναι η κατάλληλη για εσάς.

3. Μάλλον είστε ντροπαλοί ή πολύ οξυδερκείς παρατηρητές ή μπορεί και τα δύο. Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα που συμβαίνουν γύρω σας.

Καριέρα: συγγραφέας, καλλιτέχνης ή ιδιωτικός ερευνητής.

4. Σας αρέσει να «κοιτάζετε μέσα» στα προβλήματα και να φτάνετε στην καρδιά ενός ζητήματος. Απολαμβάνετε τις προκλήσεις και την επίλυση προβλημάτων που οι άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν καν να δουν.

Καριέρα: φυσική, πολιτική, μαθηματικά και ιατρική είναι πεδία που χρειάζονται εξειδίκευση στην επίλυση προβλημάτων.

5. Είστε κοινωνικό άτομο και σας αρέσει να ταιριάζετε παντού. Ίσως θέλετε να σας θαυμάζουν οι άλλοι. Ούτως ή αλλιώς, πραγματικά αρέσετε στους άλλους!

Καριέρα: ο τομέας της ψυχαγωγίας ίσως είναι ο ιδανικός για εσάς.

6. Έχετε ικανότητα να μαντεύετε τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι και μπορείτε να «διαβάσετε πίσω από τις γραμμές».

Καριέρα: σύμβουλος ή ψυχολόγος.

7. Είστε πολύ δημιουργικοί και αγαπάτε την περιπέτεια. Αν μπορούσατε, θα προχωρούσατε κατευθείαν προς το μέλλον! Ψάχνετε πάντα οτιδήποτε είναι δυνατό να γίνει καθώς και τον τρόπο να συμβεί νωρίτερα.

Καριέρα: μια δουλειά που βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού ίσως είναι κατάλληλη για εσάς. Μπορείτε να γίνετε εξερευνητής, ερευνητής επιστήμονας, εφευρέτης ή συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας.

8. Δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στους ήχους και τα σχέδια και θέλετε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα. Θα μπορούσαμε μάλιστα να πούμε ότι είστε άτομο με περιέργεια!

Καριέρα: θα γινόσασταν εξαιρετικοί ρεπόρτερ, αρθρογράφοι στήλης με κουτσομπολιά ή μουσικοί.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση