Χυμός πατάτας για το γαστρεντερικό, τις κράμπες κ.α.

Στις πατάτες βρίσκεται μια ουσία που λέγεται Ατροπίνη, και είναι παρούσα σε όλα της τα συγγενικα λαχανικα. Η Ατροπίνη, σε μικρές ποσότητες, κανει πραγματικά

Στις πατάτες βρίσκεται μια ουσία που λέγεται Ατροπίνη, και είναι παρούσα σε όλα της τα συγγενικα λαχανικα.

Η Ατροπίνη, σε μικρές ποσότητες, κανει πραγματικά θαύματα στη βοήθεια και την ανακούφιση απο γαστρεντερικους πόνους και κράμπες. Απλά πίνοντας ένα ποτήρι χυμό βιολογικης πατάτας πριν ή μετά το γεύμα μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό να χωνέψει το φαγητό, ομαλα και χωρις πόνο! Αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά οφέλη που εχουμε με τη κατανάλωση χυμου πατάτας.

Advertisment

Ξέρατε ότι έχει επίσης σχετιστεί με τον καθαρισμό στο δέρμα και την ανακούφιση του πόνου από ρευματισμούς;

Ο χυμός πατατας ειναι ένα υγιές ποτό για την τόνωση του πεπτικού συστήματος και προστατεύσει το στομάχι από διάφορες παθήσεις. Έλκη στο στομάχι, ρευματοειδή αρθρίτιδα και ηπατικές διαταραχές μπορεί να αντιμετωπιστουν με την κατανάλωση χυμου πατάτας. Ο χυμός οφελει το πεπτικο συστημα με τη δραστική μείωση των πιθανοτήτων της δυσκοιλιότητας. “

Επειδη ο χυμός πατάτας δεν μπορεί να θεωρηθεί πολύ ευχάριστος στη γευση,μπορεί να αναμειχθεί με άλλους χυμούς: όχι μόνο με το καρότο ή άλλων λαχανικών, αλλά και με φρέσκο χυμό λεμονιού και μέλι. Ειδικότερα, πίνοντας ακατέργαστο χυμό πατάτας αναμεικτο με λίγο μέλι μπορεί να αφαιρέσει το πλεονάζον ουρικό οξύ από το σώμα και να απολυμανει τα έντερά σας με έναν φυσικό τρόπο.
Επιπλέον, ο χυμός πατάτας μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της διάρροιας.

Advertisment

Σημείωση: για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας για μια διαιτητική αγωγή ειδικά για τις ανάγκες σας.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Έρευνα: Οι ελέφαντες χρησιμοποιούν ονόματα για να μιλήσουν μεταξύ τους!
Τι είναι το σοκ μεταφύτευσης των φυτών και πώς μπορείτε να το αποφύγετε
Η διαφορά της άγριας με την καλλιεργούμενη ρίγανη σε γεύση και θρεπτική αξία
Μέντα και Δυόσμος: Ποια είναι τα οφέλη και οι διαφορές τους

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση