Καθαρισμός του χώρου: Ο εξαγνισμός της ζωής

Τα έμβια πλάσματα απορροφούν πιο πολύ από όλα την αρνητικότητα ενός χώρου. Δυστυχώς μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα παιδιά μας τα οποία απορροφούν

Τα έμβια πλάσματα απορροφούν πιο πολύ από όλα την αρνητικότητα ενός χώρου. Δυστυχώς μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα παιδιά μας τα οποία απορροφούν άμεσα κάθε είδους ενέργεια. Γι αυτό το λόγο οι οικογένειες που έχουν παιδιά θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικές ως προς το τι εκπέμπουν στο περιβάλλον. Δεν έχει σημασία εάν το παιδί θα είναι μπροστά σε έναν καυγά για παράδειγμα. Μόλις θα έρθει στο σπίτι, θα γίνεις μαγνήτης αυτών των ενεργειών.
Ωστόσο, τα παιδιά έχουν και μια υπέροχη ιδιότητα: εκπέμπουν εξαιρετικά θετικές ενέργειες. Παίζουν, έχουν ενθουσιασμό και έχουν μια άριστη σχέση με την καρδιά τους και τα συναισθήματά τους. Αυτός είναι ο λόγος που σπάνια ένα παιδικό δωμάτιο θα είναι πολύ φορτωμένο ενεργειακά.

Τα φυτά επίσης απορροφούν άμεσα κάθε τι αρνητικό, αλλά εκπέμπουν στο βαθμό που μπορούν μόνο θετικά. Αυτός είναι και ο λόγος που τα φυτά μπορεί να μαραθούν και μέσα σε 10 λεπτά εάν βρεθούν σε ένα εξαιρετικά αρνητικό περιβάλλον. Άρα η τοποθέτηση φρέσκων λουλουδιών ή πρασινάδας στο σπίτι βοηθάει σημαντικά στην διατήρηση των θετικών δονήσεων.

Advertisment

Τα κατοικίδια τέλος απορροφούν ένα πάρα πολύ σημαντικό μέρος της αρνητικότητας ενός χώρου. Οποιοδήποτε ζωάκι υπάρχει στο σπίτι σας, θα είναι ο πρώτος μετασχηματιστής κάθε ενέργειας. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλά κατοικίδια αρρωσταίνουν ή πεθαίνουν όταν συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός στο σπίτι που τα φιλοξενεί. Τα υπέροχα αυτά πλάσματα πολλές φορές θυσιάζονται για να μας προστατέψουν.

Ειδικότερα, οι γάτες, απορροφούν την αρνητική ενέργεια και τη μετασχηματίζουν σε ουδέτερη. Εάν αφήσετε μια γάτα ελεύθερη στο σπίτι σας θα παρατηρήσετε ότι στο σημείο στο οποίο παραμένει τη περισσότερη ώρα της μέρας, είναι συσσωρευμένη η μεγαλύτερη “ποσότητα” αρνητικότητας.
Ο σκύλος από την άλλη, δεν μπορεί να μετασχηματίσει την ενέργεια αυτή παρά μόνο εκπέμπει θετικές δονήσεις στο χώρο που βρίσκεται και αυτός είναι ο λόγος που ο σκύλος θα προτιμήσει πάντα να μένει στο θετικότερο σημείο του σπιτιού.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ύπνωση και υπνοθεραπεία | Που χρησιμεύει η κάθε τεχνική και ποιες οι διαφορές τους
Γιόγκα: 3 απλές ασκήσεις που βοηθούν στην καταπολέμηση των φλεγμονών
"Contakids" | Σωματικό παιχνίδι και χορός για γονείς και παιδιά 2-5 ετών (φωτογραφίες + βίντεο)
Διαλογισμός: «Έξυπνοι» τρόποι για να αυξήσουμε τη συγκέντρωσή μας κατά τη διάρκειά του

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση