Γίνε Αγάπη

Πολλές φορές οι άνθρωποι αναρωτιούνται «Τι είναι η ΑΓΑΠΗ; Πώς μπορώ να είμαι ΑΓΑΠΗ;» ΑΓΑΠΗ δεν είναι μια λέξη, είναι μια κατάσταση της ύπαρξης.Advertisment

Πολλές φορές οι άνθρωποι αναρωτιούνται «Τι είναι η ΑΓΑΠΗ; Πώς μπορώ να είμαι ΑΓΑΠΗ;»

ΑΓΑΠΗ δεν είναι μια λέξη, είναι μια κατάσταση της ύπαρξης.

Advertisment

Και μετά γεννιέται το ερώτημα πώς μπορώ να…..
αγαπήσω;

Αλήθεια πώς;

Η αγάπη δεν αμφέβαλλε ποτέ για σένα ότι μπορείς να την χωρέσεις, να την εκφράσεις να την μοιραστείς. Εσύ γιατί αναρωτιέσαι ακόμα πως; Τι σε εμποδίζει να θυμηθείς αυτό το πώς; Θυμήσου τι σε εμποδίζει να συνδεθείς με την αγάπη μέσα σου.

Advertisment

Τι υπάρχει ανάμεσα σε σένα και σε κείνη και σας χωρίζει; Κοίταξε καλύτερα κάτι υπάρχει που δημιουργεί απόσταση. Να από δω που είμαι μπορώ να δω, είναι κάτι σκιώδες, γλοιώδες και σκουρόχρωμο. Και όπως όλα τα σκιώδη, γλοιώδη και σκουρόχρωμα έχει και όνομα, χρησιμοποιεί διάφορα ανάλογα την περίσταση. Άλλοτε το λένε θυμό, άλλοτε θλίψη, άλλοτε φόβο. Όπως και να το λένε βέβαια, αυτό κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά, σε διαχωρίζει από την Αγάπη, από σένα τον ίδιο ουσιαστικά.

Θα το κοιτάς ακόμα να στέκει εκεί ανάμεσά σας; Αρκετή δύναμη του έχεις δώσει όλα αυτά τα χρόνια, αρκετά ψέματα σου είπε όπως «Είσαι ο καλύτερος, εσύ έχεις πάντα δίκαιο, είσαι μόνος σου…» .

ΑΡΚΕΤΑ! μπες στη δράση και απαλλάξου από κάθε ψυχικό απόβλητο που χρόνια τώρα τρέφεται από σένα. Κόψε τις συνδέσεις μαζί του και ενώσου με αυτό που είσαι αληθινά . ΓΙΝΕ ΑΓΑΠΗ!

Σοφία Καλαντζή

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Να ακούτε δύο φορές περισσότερο απ’ ό,τι μιλάτε
Οι πληγές σου μπορούν να γίνουν τα παράσημά σου!
Γιατί σαμποτάρω τον εαυτό μου;
Πώς ζητάει «συγγνώμη» ένας ναρκισσιστής

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση