,

Αφιέρωμα: Ενεργειακός εξαγνισμός (καθαρισμός) του χώρου

Αγαπητοί φίλοι, σε αυτό το άρθρο θα περιγράψουμε κάποιες τεχνικές καθαρισμού και ενεργειακού εξαγνισμού του χώρου που έχουμε συγκεντρώσει. Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω

Αγαπητοί φίλοι, σε αυτό το άρθρο θα περιγράψουμε κάποιες τεχνικές καθαρισμού και ενεργειακού εξαγνισμού του χώρου που έχουμε συγκεντρώσει. Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω είναι εφαρμογές για την εξύψωση των δονήσεων ενός χώρου. Το αποτέλεσμα αυτής της εφαρμογής είναι η αποκατάσταση της ισορροπίας των ανθρώπων που διαμένουν ή απλά παρευρίσκονται στο χώρο, καθώς και ο καθαρισμός των ανεπιθύμητων χαμηλών δονήσεων ενέργειες που μπορεί να δημιουργούνται από πάρα πολλές αιτίες.

Όπως γνωρίζουμε, κάθε τι που σκεφτόμαστε, εκφωνούμε ή πράττουμε, εξέρχεται από το σώμα μας και εκπέμπεται αιώνια ακατάπαυστα. Καθώς αυτή η ενέργεια εκπέμπεται, αποτυπώνεται σε κάθε σημείο που της φέρνει αντίσταση.

Advertisment

Άρα, πρώτα αποτυπώνεται στα έπιπλα, μετά στους τοίχους, στο πάτωμα και στο ταβάνι ύστερα στην ευρύτερη γειτονιά κ.ο.κ. ώσπου φτάνει στην ατμόσφαιρα της γης και από κει ταξιδεύει πλέον στο σύμπαν. Τα αποτυπώματα αυτά, διατηρούν τις δονήσεις των δημιουργών ενεργειών τους και τις εκπέμπουν διαρκώς.
Όσο πιο κοντινό είναι ένα ενεργειακό αποτύπωμα από την πηγή του, τόσο πιο καθαρή είναι η μνήμη της ενέργειας που το γέννησε και τόσο πιο καθαρά θα συνεχίσει να εκπέμπει το ίδιο μοτίβο δονήσεων.

Όταν λοιπόν τσακωνόμαστε, βρίζουμε, καταριόμαστε, αισθανόμαστε κάθε ειδών αρνητικά συναισθήματα, γινόμαστε βίαιοι ψυχολογικά ή φυσικά, τότε τα ενεργειακά αυτά αποτυπώματα θα εκπέμψουν πάλι σε μας ακριβώς τις ίδιες ενεργειακές δονήσεις, προδιαθέτοντάς μας εκ νέου να μπούμε σε αυτόν τον φαύλο κύκλο. Πολλές φορές η ενεργειακή επιβάρυνση ενός χώρου μπορεί να επιφέρει ακόμα και προβλήματα υγείας, εάν οι δονήσεις δεν αλλάξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για παράδειγμα, ο θρήνος, η ασθένεια, η κατάθλιψη, οι βιαιοπραγίες φέρουν εξαιρετικά βαριά αποτυπώματα στο χώρο τα οποία μπορεί να διαρκούν για πάρα πολλά χρόνια… ενίοτε και δεκαετίες, αιώνες ή και χιλιετηρίδες. Κάποια τέτοια παραδείγματα είναι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζιστών από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο.
Ακριβώς το ίδιο όμως συμβαίνει και με τις θετικές ενέργειες των οποίων τα αποτυπώματα εκπέμπουν επίσης με τον ίδιο τρόπο και σε διάρκεια ανάλογη με την πρωταρχική δύναμη των ενεργειών που τα δημιούργησαν. Τέτοια παραδείγματα αποτελούν τα αρχαιολογικά μνημεία και ειδικά τα ασκληπιεία ή τα σημεία εστίασης προσευχών.
Σε αυτό λοιπόν το άρθρο θα δούμε πως η ίδια η φύση προνοεί για την αποκατάσταση της ενέργειας στους χώρους, καθώς και κάποιες τεχνικές οι οποίες έχουν σκοπό είτε να απομονώσουν την αρνητική ενέργεια, είτε να τη μετασχηματίσουν.

Advertisment

Τέλος, επιθυμούμε να προσθέσουμε ότι υπό κανονικές συνθήκες δεν θα δημοσιεύαμε με τέτοια ευκολία αυτές τις πληροφορίες. Γνωρίζουμε ωστόσο ότι οι καταστάσεις είναι πλέον κρίσιμες, ότι η αρνητικότητα είναι μεγαλύτερη από ποτέ και αυτή είναι η ελάχιστη συμβολή μας για την αντιστροφή αυτής της ορμητικής δύναμης που σαρώνει πολλούς ανθρώπους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Σας παρακαλούμε πολύ να κάνετε σοφή και συνετή χρήση…

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η βασικότερη αρχή για τον καθαρισμό του χώρου είναι να ακολουθήσετε το παραπάνω σκεπτικό. Δηλαδή, εφόσον οι χαμηλών δονήσεων σκέψεις, ήχοι και πράξεις φορτίζουν αρνητικά τον χώρο, οι υψηλών δονήσεων σκέψεις, ήχοι και πράξεις τον φορτίζουν θετικά. Πριν διαβάσετε λοιπόν οτιδήποτε άλλο, έχετε ήδη το κλειδί στα χέρια σας. Κάντε στο χώρο σας πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά, βάλτε μουσική, γελάστε, χορέψτε, ονειρευτείτε. Κάντε οτιδήποτε σας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Παράλληλα μειώστε όλους εκείνους τους παράγοντες που εκπέμπουν αρνητικά.

Στο διαταύτα… Πατήστε σε κάθε σύνδεσμο για να οδηγηθείτε στην ανάλογη ανάλυση

 
Σας ευχόμαστε από  καρδιάς να σας χρησιμεύσουν και να σας βοηθήσουν και εσάς και τους αγαπημένους σας
Με αγάπη
Μωυσής & Γεωργία

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ύπνωση και υπνοθεραπεία | Που χρησιμεύει η κάθε τεχνική και ποιες οι διαφορές τους
Γιόγκα: 3 απλές ασκήσεις που βοηθούν στην καταπολέμηση των φλεγμονών
"Contakids" | Σωματικό παιχνίδι και χορός για γονείς και παιδιά 2-5 ετών (φωτογραφίες + βίντεο)
Διαλογισμός: «Έξυπνοι» τρόποι για να αυξήσουμε τη συγκέντρωσή μας κατά τη διάρκειά του

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση