Πως να κάνετε το άρωμά σας να διαρκέσει περισσότερο

Χρησιμοποιώ άρωμα καθημερινά, αλλά δεν κρατάει πολύ. Μετά από λίγες ώρες έχω την αίσθηση ότι έχει ξεθωριάσει. Μερικές φορές, αν βάλω περισσότερο από το

Χρησιμοποιώ άρωμα καθημερινά, αλλά δεν κρατάει πολύ. Μετά από λίγες ώρες έχω την αίσθηση ότι έχει ξεθωριάσει. Μερικές φορές, αν βάλω περισσότερο από το συνηθισμένο, τότε μου προκαλεί πονοκέφαλο.

Σχεδόν ο καθένας χρησιμοποιεί άρωμα σε καθημερινή βάση, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι ξέρουν το σωστό τρόπο εφαρμογής τους. Ακολουθήστε τα παρακάτω για να κάνετε το άρωμα σας να διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να το αισθάνεστε φρέσκο ​​όλη την ημέρα.

Μερικά βασικά σημεία που δεν πρέπει να ξεχνάτε, ενώ φοράτε το άρωμα σας

1. Πάντα να εφαρμόζετε το άρωμα σας στα σημεία των σφυγμών. Αυτά είναι τα σημεία όπου βρίσκονται τα αιμοφόρα αγγεία. Όπως οι καρποί, ο αγκώνας, πίσω από τα γόνατα, ο λαιμός. Να είστε προσεκτικοί και να ταμπονάρετε ελαφρά ή να ψεκάζετε. Μην θρυμματίζετε τη μυρωδιά τρίβοντας τους καρπούς σας μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσετε σίγουρα την διάρκεια του.

2. Να θυμάστε ότι το άρωμα θα “μαραζώσει”γρηγορότερα εάν το εφαρμόσετε σε ένα ξηρό δέρμα. Το καλύτερο τέχνασμα είναι να εφαρμόσετε βαζελίνη πριν την εφαρμογή του αρώματος.

3. Προσθέστε λίγο άρωμα σε ένα μαντίλι ή το χαρτομάντιλο σας για επιπλέον άρωμα. Εναλλακτικά, ψεκάστε ελαφρά το άρωμα σε ένα κομμάτι βαμβάκι και βάλτε το μέσα στην μπλούζα σας. Δεδομένου ότι η θερμότητα του σώματος σας αντιδρά με αυτό, η μυρωδιά θα αυξηθεί και θα μυρίζει φρέσκο ​​όλη την ημέρα.

4. Ψεκάστε μια μικρή ποσότητα του αρώματος στον αέρα μπροστά σας και περπατήστε μέσα από αυτό. Με αυτό τον τρόπο ολόκληρο το σώμα σας θα είναι βυθισμένο σε ένα ελαφρύ σπρέι αρώματος.

Tip: Θυμηθείτε να εφαρμόζετε to άρωμα σας, πριν βάλετε τα ρούχα ή κοσμήματα σας. Ορισμένα αρώματα μπορούν να αφήσουν λεκέδες στα υφάσματα και τα μέταλλα.

Ομάδα neadiatrofis.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε