, ,

Αποτοξίνωση: Έκπλυση της Χοληδόχου Κύστης και καθαρισμός του ήπατος

Αυτή η μέθοδος είναι μια πιο απλοποιημένη παραλλαγή του προγράμματος που έχουμε αναρτήσει πριν από καιρό και βασίζεται στην αποτοξίνωση που δίνει ο Andreas

Αυτή η μέθοδος είναι μια πιο απλοποιημένη παραλλαγή του προγράμματος που έχουμε αναρτήσει πριν από καιρό και βασίζεται στην αποτοξίνωση που δίνει ο Andreas Moritz στο ομώνυμο βιβλίο του.

Στο διαταύτα…

Advertisment

1. Επί 5 ημέρες πίνετε καθημερινά 2 λίτρα φρέσκο καθαρό χυμό μήλου. Τρώτε κανονικά αποφεύγοντας όσο μπορείτε τα πολλά λιπαρά.

2. Την 6η ημέρα
Παραλείψτε το εσπερινό γεύμα
Στις 9 μ.μ. διαλύστε 2 κουταλάκια άλατα θειικής μαγνησίας (Epsom Salts) σε ζεστό νερό και πιείτε το
Στις 10 μ.μ. ανακατέψτε μισό φλιτζάνι μη ραφιναρισμένο ελαιόλαδο με 1/4 του φλυτζανιού φρέσκοστυμμένο λεμόνι. Ανακατέψτε δυνατά και πιείτε το.
Αμέσως μόλις πιείτε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού ξαπλώστε από τη δεξιά σας πλευρά με το δεξί γόνατο τραβηγμένο προς το πηγούνι. Παραμείνετε σε αυτή τη θέση για 30 λεπτά πριν κοιμηθείτε. Αυτό ενθαρρύνει το ελαιόλαδο να αδειάσει από το στομάχι σας, βοηθώντας τα περιεχόμενα της χοληδόχου κύστης και/ή του συκωτιού να μετακινηθούν προς το λεπτό έντερο.
Ίσως χρειαστείτε άλλο ένα διάλυμα αλάτων Epsom κατά τη διάρκεια της νύκτας, οπότε προετοιμάστε ένα πριν κοιμηθείτε.

 
3. Το επόμενο πρωινό οι πέτρες θα περάσουν. Θα είναι πράσινες και μαλακές σαν στόκος σε διάφορα μεγέθη, μερικές όσο το νύχι σας. Δεν θα νιώσετε το παραμικρό αλλά θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα

Advertisment

4. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι μπορείτε να επαναλάβετε μετά από μερικές μέρες. Όπως και να’ χει καλό είναι να επαναλαμβάνετε αυτή την αποτοξίνωση κάθε 1 – 2 χρόνια.

Τέλος, κάντε την παραπάνω αποτοξίνωση κατόπιν συνενόησης με τον γιατρό σας.

Καλή επιτυχία!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ιπποκράτεια Διαβίωση: Μια εταιρεία παράδειγμα ολιστικής προσέγγισης με εκπληκτικά προϊόντα
Ολοκληρωμένη προσέγγιση στην παιδική παχυσαρκία: Επενδύστε σήμερα, δείτε αποτελέσματα αύριο
Το μπαχαρικό που βοηθάει να χάσετε 3 φορές περισσότερο λίπος

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση