,

9χρονη γράφει βιβλίο για να σώσει τον αδερφό της

Μια απίστευτα συγκινητική ιστορία εκτυλίσσεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ με πρωταγωνιστές δύο μικρά αδέρφια. Όλα ξεκίνησαν όταν οι γιατροί διέγνωσαν πως ο μικρός Γκάβιν

Μια απίστευτα συγκινητική ιστορία εκτυλίσσεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ με πρωταγωνιστές δύο μικρά αδέρφια. Όλα ξεκίνησαν όταν οι γιατροί διέγνωσαν πως ο μικρός Γκάβιν πάσχει από μια σπάνια μιτοχονδριακή ασθένεια, που είναι γνωστή ως «μίτο». Το 6χρονο αγοράκι δε μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή καθώς τα κύτταρα των βασικών οργάνων του πάσχουν και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκληθεί αδυναμία των μυών, καρδιακή ανεπάρκεια ή βλάβη στο συκώτι. Η 9χρονη Μακένζι θέλοντας να βοηθήσει τον αδερφό της αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο με σκοπό να συγκεντρώσει 1 εκατ. δολάρια.

Μόλις τα συγκεντρώσει, θα τα προσφέρει προκειμένου να βοηθήσει στην έρευνα που γίνεται για την σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει ο αδερφός της. Θεραπεία για την ασθένεια αυτή, δεν υπάρχει για την ώρα, καθώς η έρευνα είναι εξαιρετικά δαπανηρή. Το βιβλίο έχει τίτλο «Mighty Mito Superhero», όπου περιγράφει τα κατορθώματα του σούπερ – ήρωα Mito Action G, του «Alter – Ego» του μικρού Gavin που πολεμά τον κακό Mito. Μάλιστα, μέσα σε μία μόνο εβδομάδα πούλησε 500 αντίτυπα. «Ηθελα να καταλάβει ο κόσμος την ασθένεια με έναν καλύτερο τρόπο» δηλώνει η ίδια.

Πηγή

Advertisements

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το Δώρο του Σκοπού και το Λάθος της Ανώτερης Δύναμης
Ο Σωκράτης και το Δέντρο της Σοφίας
Aurora Castner: Γεννήθηκε στη φυλακή, αρίστευσε στο σχολείο και κέρδισε μια θέση στο Harvard!
Κουρός: «Εγώ είμαι τυχερός, είχα καλούς καθηγητές που με στήριζαν»

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε