, ,

Συνταγή Θεραπείας με Νερό

Παρακάτω θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα συνταγή θεραπείας με… νερό! Το άρθρο κυκλοφορεί ευρέως στον παγκόσμιο ιστό. Δυστυχώς η Εναλλακτική Δράση δεν εντόπισε κάποια αξιόπιστη

Παρακάτω θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα συνταγή θεραπείας με… νερό! Το άρθρο κυκλοφορεί ευρέως στον παγκόσμιο ιστό. Δυστυχώς η Εναλλακτική Δράση δεν εντόπισε κάποια αξιόπιστη πηγή που να επιβεβαιώνει όσα ισχυρίζονται οι συντάκτες του άρθρου. Δεδομένου όμως ότι η κατανάλωση νερού στην προτεινόμενη ποσότητα δεν μπορεί να επιφέρει παρενέργειες, δημοσιεύουμε το άρθρο με κάθε επιφύλαξη. Κρατήστε λοιπόν μικρό καλάθι αλλά σίγουρα δεν χάνετε τίποτα να το δοκιμάσετε.

Οι ασθένειες στις οποίες μπορεί να βοηθήσει, σύμφωνα με τους συντάκτες του άρθρου, είναι οι εξής:

Advertisment

Πονοκέφαλος, πόνοι στο σώμα, ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος, αρθρίτιδα, ταχυπαλμία, επιληψία, υπερβολικό λίπος, βρογχίτιδα, άσθμα, φυματίωση, μηνιγγίτιδα, ασθένειες των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος, εμετός, γαστρίτιδα, διάρροια, αιμορροΐδες, διαβήτης, δυσκοιλιότητα, όλες οι οφθαλμολογικές παθήσεις, παθήσεις της μήτρας, καρκίνος και διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, ασθένειες της μύτης, του λαιμού και των αυτιών.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

1. Μόλις ξυπνήσετε το πρωί και πριν βουρτσίσετε τα δόντια σας, πιείτε 4 ποτήρια νερό των 160 ml.

Advertisment

2. Βουρτσίστε και καθαρίστε το στόμα σας, αλλά μην φάτε ή πιείτε τίποτα για 45 λεπτά.

3. Μετά από 45 λεπτά μπορείτε να φάτε και να πιείτε κανονικά.

4. Μετά από το πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα σας, μην φάτε ή πιείτε τίποτα για 2 ώρες.

5. Οι ηλικιωμένοι ή οι άρρωστοι που δεν μπορούν να πιουν 4 ποτήρια νερό στην αρχή, μπορούν να ξεκινήσουν πίνοντας λίγο νερό και να το αυξήσουν βαθμιαία σε 4 ποτήρια την ημέρα.

6. Η παραπάνω μέθοδος μπορεί να θεραπεύσει όσους πάσχουν από ασθένειες, ενώ οι υπόλοιποι θα απολαύσουν μια πιο υγιεινή ζωή.

Παρακάτω δίνεται ο αριθμός των ημερών εφαρμογής της θεραπείας που απαιτείται για τον έλεγχο ή την αντιμετώπιση των κυριότερων ασθενειών:

1. Υπέρταση (30 ημέρες)
2 . Πεπτικά προβλήματα (10 ημέρες)
3 . Διαβήτης (30 ημέρες)
4 . Δυσκοιλιότητα (10 ημέρες)
5 . Καρκίνος (180 ημέρες)
6 . Φυματίωση (90 ημέρες) *** (απαιτείται επαλήθευση από έναν ειδικό) ***
7. Οι ασθενείς που πάσχουν από αρθρίτιδα πρέπει να ακολουθήσουν τη θεραπεία μόνο για 3 ημέρες την 1η εβδομάδα και από τη 2η και μετά καθημερινά.

Αυτή η θεραπευτική μέθοδος δεν έχει παρενέργειες, ωστόσο, κατά την έναρξή της μπορεί να έχετε αυξημένη παραγωγή ούρων. Είναι καλύτερο πάντως να τη συνεχίσετε και να την εντάξετε στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας. Πίνετε νερό και παραμείνετε υγιείς και δραστήριοι!

Οι Κινέζοι και οι Γιαπωνέζοι πίνουν ζεστό τσάι με τα γεύματά τους κι όχι νερό. Ίσως είναι καιρός να υιοθετήσουμε κι εμείς τις συνήθειές τους όταν τρώμε! Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε πολλά…

Το άρθρο αυτό ισχύει και για εκείνους που τους αρέσει να πίνουν κρύο νερό. Είναι ωραίο να πίνουμε ένα ποτήρι κρύο νερό μετά από ένα γεύμα. Ωστόσο, το νερό αραιώνει την τροφή που έχετε μόλις καταναλώσει, πράγμα το οποίο επιβραδύνει την πέψη.

Μόλις αυτή η αραιωμένη ουσία αντιδράσει με το γαστρικό οξύ, θα διασπαστεί και θα απορροφηθεί από το έντερο ταχύτερα από τη στερεά τροφή. Έτσι, το έντερο τεντώνεται. Πολύ σύντομα, οι ουσίες μετατρέπονται σε λίπη και οδηγούν στην εμφάνιση καρκίνου. Είναι προτιμότερο να πίνετε ζεστή σούπα ή χλιαρό νερό μετά το γεύμα.

Μετάφραση από: www.riseearth.com

Διαβάστε επίσης: Πόση νερού. Η αποτελεσματικότερη θεραπευτική αγωγή

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα για το νερό εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το σπίτι έχει το δικό του μικροβίωμα και μας επηρεάζει άμεσα. Πώς μπορούμε να το ενισχύσουμε;
Πέψη: Απλές πρωινές συνήθειες για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας
Πότε πρέπει να αποφεύγετε τη βιταμίνη C ή να περιορίζετε την υπερβολική κατανάλωσή της;
Συνταγή: Σπιτικό ρόφημα που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του επίμονου βήχα

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση