,

Όλοι είναι σημαντικοί

Όλοι οι άνθρωποι είναι σημαντικοί Όταν ο Mark φοιτούσε στο κολέγιο, ο καθηγητής του, έδωσε σε όλους τους φοιτητές ένα τεστ. Ο Mark ήταν

Όλοι οι άνθρωποι είναι σημαντικοί

Όταν ο Mark φοιτούσε στο κολέγιο, ο καθηγητής του, έδωσε σε όλους τους φοιτητές ένα τεστ. Ο Mark ήταν συνειδητοποιημένος φοιτητής και απάντησε γρήγορα στις ερωτήσεις, μέχρι που διάβασε την τελευταία: «Ποιό είναι το μικρό όνομα της καθαρίστριας της σχολής;». Σκέφτηκε ότι μάλλον επρόκειτο για κάποιο είδος αστείου. Είχε δει τη συγκεκριμένη γυναίκα πολλές φορές. Ήταν γύρω στα 50, ψηλή και μελαχρινή, αλλά πώς θα ήταν δυνατόν να ξέρει το όνομά της; Παρέδωσε λοιπόν το τεστ, αφήνοντας την τελευταία ερώτηση κενή.

Advertisment

Λίγο πριν τελειώσει το μάθημα, ένας φοιτητής ρώτησε τον καθηγητή αν η τελευταία ερώτηση θα μετρούσε στον τελικό βαθμό του τεστ. «Φυσικά», απάντησε εκείνος. «Στην καριέρα σας, θα συναντήσετε πολλούς ανθρώπους. Όλοι είναι σημαντικοί. Ο καθένας από αυτούς αξίζει την προσοχή και τη φροντίδα σας, ακόμα και αν το μόνο που θα κάνετε είναι να τους χαμογελάσετε και να τους χαιρετήσετε. Ο Mark δεν ξέχασε ποτέ εκείνο το μάθημα. Έμαθε επίσης ότι το όνομα της καθαρίστριας ήταν Dorothy.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πράξεις καλοσύνης που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας
Γκάντι: Για να σταματήσει η φυσική βία πρέπει πρώτα να σταματήσει η παθητική βία
Ο Αρίν και το δικαστήριο | Μια ιστορία για τις αξίες και το πραγματικό νόημα της δικαιοσύνης
Μην ελέγχετε με φόβο

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση