, ,

Η απόλυτη τεχνολογική ανακάλυψη που θα καταργήσει όλα τα tablet (βίντεο)

Η συσκευή που θα αφανίσει τα δημοφιλή τάμπλετ είναι εδώ! Δεν έχει καλώδια, δεν κολλάει, δεν χρειάζεται μπαταρίες, έχει μικρό μέγεθος, μεγάλη δυνατότητα αποθήκευσης

Η συσκευή που θα αφανίσει τα δημοφιλή τάμπλετ είναι εδώ! Δεν έχει καλώδια, δεν κολλάει, δεν χρειάζεται μπαταρίες, έχει μικρό μέγεθος, μεγάλη δυνατότητα αποθήκευσης πληροφοριών, ενώ συνοδεύεται και από handsfree.

Πρόκειται για το ΒΟΟΚ, ένα σύστημα «βιο-οπτικής οργάνωσης της γνώσης», μια «επαναστατική τεχνολογική ανακάλυψη».
Με την άκρως εντυπωσιακή αυτή ανάλυση, ο παρουσιαστής του παρακάτω βίντεο μιλά για τη συσκευή «που θα μεταμορφώσει την ιδέα μας για τον κόσμο», ωστόσο, ουσιαστικά, περιγράφει με τον πλέον ευρηματικό τρόπο το έντυπο βιβλίο, ως πρωτοποριακό προϊόν της τεχνολογικής εποχής.

Advertisment

Το βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί σε γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα ισπανικά αλλά και με υπότιτλους στα αγγλικά, στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες, αποτελεί μια παρωδία των εκατοντάδων διαφημίσεων για κινητά τηλέφωνα και «έξυπνες», που μας έχουν κατακλύσει, αλλά βασικός του στόχος είναι μας δείξει ότι το βιβλίο δεν χάνει ποτέ την ανταγωνιστικότητα και τη μοναδικότητά του στη μοντέρνα εποχή που ζούμε.

protothema.gr

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση