5 όμορφες ελληνικές ιστοσελίδες

Στο ελληνικό διαδίκτυο υπάρχουν πλέον χιλιάδες ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες, πολλές από τις οποίες δεν τις γνωρίζουμε. Η Εναλλακτική Δράση αποφάσισε να παρουσιάζει κάποιες από αυτές,

Στο ελληνικό διαδίκτυο υπάρχουν πλέον χιλιάδες ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες, πολλές από τις οποίες δεν τις γνωρίζουμε. Η Εναλλακτική Δράση αποφάσισε να παρουσιάζει κάποιες από αυτές, κάθε μήνα. Τα κριτήρια με τα οποία τα επιλέγουμε είναι υποκειμενικά και είναι αυτά που παρακολουθούμε κι εμείς είτε για να μάθουμε είτε για να διασκεδάσουμε είτε γιατί μας εμπνέουν.

piperies.gr

Η ιστοσελίδα αυτή περιέχει κυρίως βίντεο που θα σας κάνουν να γελάσετε με την καρδιά σας. Όμως, πέρα από αστεία βίντεο, περιέχει  και πολλά άλλα με ζώα, με μηνύματα αγάπης κ.λ.π. καθώς και κάποια επιλεγμένα άρθρα.

Advertisment

diaviosi.blogspot.gr

Για τους λάτρεις της φύσης, του free camping, της πεζοπορίας κ.α. Το μπλογκ Διαβίωση στη Φύση περιέχει πολλές πληροφορίες, συμβουλές και μαθήματα επιβίωσης στη φύση. Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρης της φύσης, αυτό το μπλογκ θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε…

athensart-2010.ning.com

Η athensart είναι μια μη εμπορική, μη κερδοσκοπική, αυτοδιαχειριζόμενη κοινότητα καλλιτεχνών και φίλων της Τέχνης και του Πολιτισμού, με μέλη απ’όλο τον κόσμο(περισσότεροι από 4500 καλλιτέχνες από 150 χώρες). Δεν υπάρχουν έξοδα εγγραφής ή συμμετοχής στις εκδηλώσεις τους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στη «Θετική πλευρά της Ζωής» όπως και στη «Δύναμη της Φιλίας», η οποία όπως λένε οι ίδιοι “μέσα από την Τέχνη μπορεί ν αλλάξει τον κόσμο ειρηνικά.”

www.ftiaxno.gr

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ίσως η πιο χρήσιμη ιστοσελίδα στο ελληνικό διαδίκτυο. Φιλοξενούνται χιλιάδες άρθρα για το πως να φτιάξεις οτιδήποτε μόνος σου, από την καλλιέργεια, το μπόλιασμα, μέχρι συνταγές βοτάνων.

Advertisment

perierga.gr

Η ιστοσελίδα αυτή φιλοξενεί εκατοντάδες ή και χιλιάδες άρθρα γεμάτα φωτογραφίες. Θα δείτε εκπληκτικές εικόνες από όλο τον κόσμο. Αν και ο τίτλος αδικεί κάπως την ιστοσελίδα, το “Περίεργα” είναι ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του ταξιδιού και της φωτογραφίας.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μιλάνο | Μία απίστευτη οπτική παραίσθηση φτιάχτηκε στον κεντρικό σταθμό (εικόνες + βίντεο)
Σήμερα η Τελετή Αφής: Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία
Γιατί μένουμε σε βαρετές σχέσεις;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση