,

Απαλλαγείτε από το μπούκωμα σε 5 λεπτά κάνοντας… μασάζ!

Η ρινική συμφόρηση, εκτός των άλλων προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσει, είναι τουλάχιστον ενοχλητική. Είναι ένα σύνηθες φαινόμενο τους χειμερινούς και φθινοπωρινούς μήνες και

Η ρινική συμφόρηση, εκτός των άλλων προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσει, είναι τουλάχιστον ενοχλητική. Είναι ένα σύνηθες φαινόμενο τους χειμερινούς και φθινοπωρινούς μήνες και αν μη τι άλλο επηρεάζει την καθημερινότητά μας αρνητικά, κάνοντας την όποια ασχολία μας να μοιάζει κουραστική. Σίγουρα, πολλοί καταφεύγουν στη λύση των φαρμακευτικών παρασκευασμάτων για να ανακουφιστούν άμεσα και αποτελεσματικά, παρόλα αυτά υπάρχει και ένας τρόπος που θα σας λύσει τα χέρια καταπολεμώντας την καταρροή με φυσικό τρόπο.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα δυο σας χέρια, αφού η κινέζικη ιατρική προτείνει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της μπουκωμένης μύτης με μασάζ. Ο τρόπος είναι απλός και σύντομος. Θα σας πάρει μόλις πέντε λεπτά απλά πιέζοντας ορισμένα σημεία του προσώπου σας με τον κατάλληλο τρόπο και δύναμη, φυσικά, βοηθώντας έτσι στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, το οποίο έπειτα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα..

Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη τεχνική ή δυσκολία, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να τοποθετήσετε σωστά τα δάχτυλα  και να πιέσετε μέχρι το σημείο που νιώθετε την πίεση αλλά όχι πόνο. Στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί, ένας ειδικός της συγκεκριμένης τεχνικής, μας δείχνει ακριβώς ποια είναι τα σημεία και πως να εκτελέσετε τις κατάλληλες κινήσεις.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε