,

Μια διαφήμιση για την παιδική κακοποίηση που μόνο τα παιδιά μπορούν να δουν (Βίντεο)

Μια εξαιρετική καμπάνια κατά της παιδικής κακοποίησης, δημιούργησε η οργάνωση Anar Foundation, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει όχι μόνο τους μεγάλους, αλλά ιδιαίτερα τα παιδιά. Η

Μια εξαιρετική καμπάνια κατά της παιδικής κακοποίησης, δημιούργησε η οργάνωση Anar Foundation, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει όχι μόνο τους μεγάλους, αλλά ιδιαίτερα τα παιδιά. Η διαφήμιση που έχει τοποθετηθεί στους δρόμους της Μαδρίτης, έχει κάτι το διαφορετικό.

Όταν τη βλέπει κάποιος ενήλικος, δηλαδή από ένα συγκεκριμένο ύψος και πάνω, φαίνεται απλά ένα παιδί με το μήνυμα “Κάποιες φορές, η κακοποίηση των παιδιών είναι εμφανής μόνο σε αυτά που τη ζούνε”. Όταν όμως τη βλέπει κανείς από μικρότερο ύψος και οπτική γωνία, αλλάζει και εμφανίζεται το πρόσωπο ενός κακοποιημένου παιδιού καθώς και  το μήνυμα “Αν κάποιος σε χτυπάει, τηλεφώνησέ μας και θα σε βοηθήσουμε. Τηλ. 116111″.

Έτσι, το κρυφό μήνυμα έχει τον πιο κατάλληλο αποδέκτη, το ίδιο το παιδί. Θυμίζοντάς του πως υπάρχει τρόπος να αντισταθεί και να καταγγείλει τη βία που μπορεί να υφίσταται.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε