, , , ,

Ισχυρό ποτό για αποτοξίνωση και καθαρισμό του εντέρου

Αυτό το ποτό περιέχει εξαιρετικά θεραπευτικά συστατικά που θα σας γεμίσουν ενέργεια και θα αποτοξινώσουν το έντερό σας. Κάντε το μόνο για δύο μέρες

Αυτό το ποτό περιέχει εξαιρετικά θεραπευτικά συστατικά που θα σας γεμίσουν ενέργεια και θα αποτοξινώσουν το έντερό σας. Κάντε το μόνο για δύο μέρες και θα το διαπιστώστε.

Υλικά

Advertisment

Μισό κιλό καρότα

Μισό κιλό παντζάρια

Μια χούφτα βερίκοκα (αν δεν είναι της εποχής, επιλέξτε αποξηραμένα)

Advertisment

Μια χούφτα σταφίδες

Μια κουταλιά της σούπας μέλι

Το ιδανικό είναι να επιλέξετε οργανικά προϊόντα.

Μέθοδος παρασκευής

Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα καρότα και τα παντζάρια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα εμαγιέ. Ρίξτε βραστό νερό πάνω τους, έτσι ώστε το νερό να είναι δύο δάχτυλα πάνω από τα λαχανικά. Στη συνέχεια, προσθέστε τα αποξηραμένα βερίκοκα και τις σταφίδες. Τοποθετήστε την κατσαρόλα στη φωτιά, ώστε το νερό να βράσει.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει αφαιρέστε αμέσως την κατσαρόλα από τη φωτιά. Όταν το μαγειρεμένο μείγμα κρυώσει ελαφρώς, προσθέτουμε το μέλι και το αφήνουμε να σταθεί ακίνητο, καλυμμένο, για 12 ώρες σε δροσερό μέρος. Στη συνέχεια στραγγίζουμε το μείγμα. Πίνετε μόνο το υγρό, και το υπόλοιπο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη μαγειρική σας.

Τρόπος κατανάλωσης

Πίνετε μισό φλιτζάνι, τρεις φορές την ημέρα, πριν από τα γεύματα. Μετά από μόλις δύο ημέρες θα νιώσετε καταπληκτική βελτίωση.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ιπποκράτεια Διαβίωση: Μια εταιρεία παράδειγμα ολιστικής προσέγγισης με εκπληκτικά προϊόντα
Ολοκληρωμένη προσέγγιση στην παιδική παχυσαρκία: Επενδύστε σήμερα, δείτε αποτελέσματα αύριο
Το μπαχαρικό που βοηθάει να χάσετε 3 φορές περισσότερο λίπος

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση