Σκέψεις από την Πλατεία Βικτωρίας (Βίντεο)

Ένα βίντεο δημιουργία του κινηματογραφιστή Δημήτρη Κλάγκου, όπου παρουσιάζει την εικόνα στην Πλατεία Βικτωρίας μετά την άφιξη των προσφύγων. Το αφηγηματικό αυτό βίντεο, στέκεται

Ένα βίντεο δημιουργία του κινηματογραφιστή Δημήτρη Κλάγκου, όπου παρουσιάζει την εικόνα στην Πλατεία Βικτωρίας μετά την άφιξη των προσφύγων. Το αφηγηματικό αυτό βίντεο, στέκεται σε ορισμένες σκέψεις που αφορούν τη ζωή των προσφύγων αλλά και στο τεράστιο έργο των εθελοντών και των κατοίκων της περιοχής, στην προσπάθεια να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους.

Advertisment

Ο Δημήτρης Κλάγκος Γεννήθηκε το 1977 στην Άνω Καλεντίνη Άρτας. Από το 1994, εσωτερικός μετανάστης ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Αφού περιπλανήθηκε σε διάφορες εργασίες, κατέληξα το 2000 στο δημόσιο ΙΕΚ Χαϊδαρίου να σπουδάζει Ηλεκτρονική Συνάρμοση Εικόνας. Είναι ανεξαρτητος κινηματογραφιστής και video – bloger. Το 5mindoc.com είναι ένα βιντεο blog me ντοκιμαντερ μικρού μήκους που βασίζεται στην ιδέα παρατηρώ-κινηματογραφώ-παρουσιάζω. Είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Μοντάζ.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μνημείο Ζαλόγγου: Η αυτοθυσία των ηρωίδων Σουλιωτισσών που έπεσαν «εν χορώ» (βίντεο)
Μετεωροειδές έπεσε σε περιοχή των Ιωαννίνων - Δείτε το βίντεο από το Εθνικό Αστεροσκοπείο
Urban_Stripes--8copy
Προϊστορικός Οικισμός Δισπηλιού: Ο λιμναίος οικισμός που χρονολογείται από το 5000 π.Χ (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση