Ξενάγηση στην καινούργια σελίδα μας

Αγαπητοί φίλοι, η σελίδα μας άλλαξε. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υπομονή σας.Advertisment Παρακάτω ακολουθούν οδηγίες για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τις

Αγαπητοί φίλοι, η σελίδα μας άλλαξε.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υπομονή σας.

Advertisment

Παρακάτω ακολουθούν οδηγίες για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τις δυνατότητές της, αν και πολλές ακόμα δεν είναι έτοιμες και θα τις αποκαλύψουμε στο άμεσο μέλλον.

Κεντρικό Μενού

Οι γενικές κατηγορίες μειώθηκαν και συγχωνεύτηκαν με άλλες, για να βρίσκετε πιο εύκολα πλέον συγκεντρωμένα τα άρθρα μας. Έτσι, οι πιο σημαντικές τροποποιήσεις είναι ότι, πρώτη κατηγορία είναι πλέον η Αυτοβελτίωση, η οποία συμπεριλαμβάνει όλα τα προηγούμενα άρθρα και επιπλέον απορρόφησε την κατηγορία Πρακτικές. Ενώ οι υποκατηγορίες Φυσικά Φάρμακα, Συνταγές Υγείας και Γιατροσόφια μετακόμισαν στην κατηγορία Υγεία.

Όταν ανοίγετε οποιαδήποτε κατηγορία από το κεντρικό μενού, στο κέντρο εμφανίζεται ένα προτεινόμενο άρθρο, δεξιά σας βλέπετε τα τελευταία άρθρα της κατηγορίας και αριστερά βλέπετε ονομαστικά τις υποκατηγορίες ,τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για να δείτε όλα τα σχετικά άρθρα.

Advertisment

mega-menu
Footer

Στο τέλος της Σελίδας θα μπορείτε να βρείτε τα δημοφιλέστερα άρθρα της εβδομάδας που πέρασε, καθώς και κάποια επιλεγμένα που θα εμφανίζονται στο slider. Κάτω από το slider βρίσκεται το πεδίο αναζήτησης όπου μπορείτε να αναζητήσετε οποιοδήποτε άρθρο της Εναλλακτικής Δράσης. Στο κάτω μέρος μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εμάς, τις φιλικές ιστοσελίδες και τους τρόπους επικοινωνίας.

footer

Αρχική Σελίδα

arxiki-top

Η Αρχική Σελίδα έχει αλλάξει ριζικά. Πλέον, στην αρχή βλέπετε τα 5 πιο αξιόλογα άρθρα των προηγούμενων ημερών και αμέσως από κάτω βλέπετε τα τελευταία 15 άρθρα. Αμέσως κάτω από τα 15 άρθρα θα δείτε την επιλογή «Περισσότερα Άρθρα» η οποία σας οδηγεί σε λίστα με όλα τα άρθρα της Εναλλακτικής Δράσης, ανεξαρτήτως κατηγορίας με ημερολογιακή σειρά.

perissotera-arthra
Κάτω από τα τελευταία άρθρα βρίσκονται στήλες των δημοφιλέστερων κατηγοριών με τα τελευταία άρθρα τους, καθώς και ένας χώρος με προτεινόμενες εκδηλώσεις και δράσεις στην Ελλάδα.

Περιεχόμενο άρθρων

Η δομή των άρθρων άλλαξε επίσης σημαντικά. Οι φωτογραφίες είναι πλέον πολύ μεγαλύτερες και το πλάτος του κειμένου είναι επίσης πιο μεγάλο, για να κάνετε όσο το δυνατόν λιγότερο scroll down.

Κάτω από τις διαφημίσεις θα μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία του αρθρογράφου. Πλέον θα υπάρχει το βιογραφικό του, το e-mail του και ενεργοί σύνδεσμοι που θα οδηγούν στη σελίδα του κ.α. Όλα αυτά βέβαια εφόσον ο αρθρογράφος επιθυμεί να δημοσιευτούν τα στοιχεία επικοινωνίας του. Αυτή η υπηρεσία θα είναι ενεργή σε λίγες μέρες.

Η Βιβλιογραφία των άρθρων πλέον θα τοποθετείται σε ένα μοναδικό widget το οποίο θα ανοίγει μόνο για όσους ενδιαφέρονται να τη δουν. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να κάνετε scroll down για πολύ ώρα. Δείτε ένα παράδειγμα εδώ

Άρθρα με βίντεο.

Πλέον τα βίντεο θα τοποθετούνται πριν από το κείμενο, στο σημείο όπου βρίσκεται η φωτογραφία. Όταν πατάει κανείς το σύμβολο play τότε το βίντεο έρχεται στο προσκήνιο καλύπτοντας την οθόνη, απολαμβάνοντας ένα ωραίο θέαμα, χωρίς να σας ενοχλούν οι διαφημίσεις. Δείτε ένα παράδειγμα εδώ

Και έπονται και άλλες εκπλήξεις που θα κάνουν την ανάγνωση ακόμα πιο ξεκούραστη

Τα σχόλια παραμένουν αποκλειστικά δικαίωμα των χρηστών του Facebook αλλά σύντομα προβλέπεται να αλλάξει κι αυτό ώστε να μπορούν όλοι να εκφράσουν την άποψή τους.

Θα χαρούμε πολύ να περιηγηθείτε και να διαβάσουμε τις εντυπώσεις σας.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μιλάνο | Μία απίστευτη οπτική παραίσθηση φτιάχτηκε στον κεντρικό σταθμό (εικόνες + βίντεο)
Σήμερα η Τελετή Αφής: Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία
Γιατί μένουμε σε βαρετές σχέσεις;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση