,

Απλοί κανόνες για να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που επιθυμείτε

Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και διαμορφώστε την πραγματικότητα που θέλετε να ζείτε.

Υπάρχουν διαφόρων ειδών σεμινάρια και βιβλία με θέμα τον Νόμο της Έλξης, πώς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου ή πώς να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου.

Πολλά από αυτά προσφέρουν απλές συμβουλές ενδυνάμωσης, καθημερινές πρακτικές, έντονες τεχνικές εκδήλωσης, ακόμα και μαγικές ευχές που υποτίθεται ότι θα κάνουν τις επιθυμίες σου πραγματικότητα. Τα περισσότερα δεν σου δίνουν μια επιστημονική αναλυτική εξήγηση που να στηρίζει την διαδικασία της εκδήλωσης, ούτε σου προσφέρουν βασικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθείς για να μπορέσεις να δημιουργήσεις την πραγματικότητα που επιθυμείς.

Advertisment

Η διαδικασία της δημιουργίας πραγματικότητας είναι διαρκής είτε το θέλουμε είτε όχι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθουμε να δημιουργούμε την πραγματικότητα που προτιμάμε. Αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο αν ακολουθήσουμε τους παρακάτω κανόνες.

1. Όταν οραματίζεσαι κάτι που θες να γίνει ή όταν κάνεις μια ευχή, να βρίσκεσαι στο παρόν

Όταν κάνεις μια τεχνική εκδήλωσης, ή όταν εύχεσαι κάτι, είναι ανάγκη να είσαι παρόν στο τώρα. Πρέπει να συγκεντρώσεις όλη σου την ενέργεια στην παρούσα στιγμή και να την κατευθύνεις στο να δημιουργήσεις ένα ολόγραμμα της επιθυμίας σου. Να νιώσεις όπως θα ένιωθες αν αυτό που εύχεσαι, υπάρχει ήδη στην ζωή σου. Το σημαντικό είναι να το νιώσεις. Το οραματίζεσαι για να σε βοηθήσει να το αισθανθείς εντονότερα. Αφού δημιουργήσεις το ολόγραμμα/ευχή στο μυαλό σου, στην τωρινή στιγμή, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατευθύνεις το σώμα σου σε ενέργειες που θα δώσουν στο ολόγραμμα, φυσική μορφή.

Advertisment

2. Κράτα τις επιθυμίες σου για τον εαυτό σου. Μην καυχιέσαι για το τι θες

Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι η σιωπή είναι χρυσός. Όταν μιλάς στους άλλους για τις επιθυμίες σου, σπαταλάς την ενέργεια που θα χρησιμοποιούσες για να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου. Με το να μιλάς, δεν γίνεται τίποτα. Μπορείς να συζητάς για τις ενέργειες που θα κάνεις, που θα σε φέρουν πιο κοντά στην ευχή σου αλλά το να μιλάς για την ίδια την ευχή διαταράσσει την ενέργεια, το πληροφοριακό πεδίο και στο τέλος μπερδεύει το Σύμπαν για το τι είναι αυτό που θες. Θέλεις να σπαταλάς την ενέργειά σου μιλώντας για τις επιθυμίες σου ή θέλεις να ενεργείς για να κάνεις τις επιθυμίες σου, πραγματικότητα;

3. Η ευχή σου δεν πρέπει να είναι προϋπόθεση μιας άλλης ευχής

Αν εύχεσαι να βρεις λεφτά για να αγοράσεις ένα αμάξι, τα λεφτά γίνονται ο μεσάζων της πραγματοποίησης. Αν θέλεις ένα αμάξι, πρέπει να εύχεσαι για το αμάξι και πρέπει να υπάρχει συναίσθημα. Προσπάθησε να νιώσεις όπως θα ένιωθες αν οδηγούσες το αμάξι, όχι αν είχες τα λεφτά για να αγοράσεις το αμάξι. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι που το Σύμπαν μπορεί να εκδηλώσει την ευχή σου. Βρες αυτό που πραγματικά θες και απόφυγε να δημιουργείς μεσάζοντες.

4. Η ευχή σου πρέπει να είναι σε αρμονία με την Φύση

Να είσαι οικολογικός όταν κάνεις ευχές. Οποιαδήποτε ευχή κατευθύνεται στην καταστροφή κάτι ή κάποιου αργά η γρήγορα θα έχει αρνητικές επιπτώσεις. Όταν συνειδητά εύχεσαι για το κακό κάποιου, το κακό θα γυρίσει σε σένα. Οι επιθυμίες σου είναι ζωτικό συστατικό της δημιουργίας της πραγματικότητάς σου και όταν συνειδητά επιθυμείς κάτι κακό, το φέρνεις στον εαυτό σου. Ο καλύτερος τρόπος για να φερθείς σε αυτούς που θεωρείς κακούς είναι να τους δεις ως δάσκαλούς σου και σαν παραδείγματα προς αποφυγή. Η Φύση κρατάει τα πάντα σε ισορροπία ακόμα κι αν εσύ θεωρείς πώς όχι. Εσύ επιλέγεις τον ρόλο που θέλεις να παίξεις στο παιχνίδι της δημιουργίας και η Φύση σε διευκολύνει.

5. Η επιθυμία σου θα πρέπει να είναι για τον εαυτό σου

Δεν μπορείς να ευχηθείς για κάποιον να κάνει κάτι ή να γίνει κάτι που δεν είναι. Αν θέλεις να δείξεις σε κάποιον πώς να κάνει μια επιθυμία πραγματικότητα, τότε γίνε το ζωντανό παράδειγμα. Γίνε ένας ευτυχισμένος άνθρωπος που μπορεί και εκδηλώνει στην πραγματικότητά του όλες του τις επιθυμίες. Μην εξαναγκάζεις την αλήθεια σου στους άλλους. Ο καθένας πρέπει να ανακαλύψει το δικό του μονοπάτι και αυτός είναι ο λόγος που μπορείς να ευχηθείς πράγματα που αφορούν εσένα.

6. Όταν κάνεις μια ευχή θα πρέπει να δεις τον χρόνο, σαν ενέργεια

Πολλές πηγές λένε ότι πρέπει να βάζεις μια χρονική διορία σε αυτό που ζητάς, άλλες λένε ότι δεν πρέπει να σε προσδιορίζει ο χρόνος. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να δεις τον χρόνο σαν ενέργεια. Κάθε επιθυμία χρειάζεται συγκεκριμένη ποσότητα διαφόρων ειδών ενέργειας. Ο χρόνος είναι ένα από τα είδη ενέργειας αναγκαία για την εκδήλωση της επιθυμίας. Πολύπλοκες επιθυμίες χρειάζονται περισσότερο χρόνο, ενώ απλές επιθυμίες μπορούν να εκδηλωθούν πολύ γρήγορα.

7. Ακολούθησε τα σημάδια αφού κάνεις την ευχή

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα για να εκδηλώσεις την ευχή σου είναι να αναγνωρίσεις και να ακολουθήσεις τα σημάδια που σου στέλνει το σύμπαν, αφού έχεις δηλώσει την ευχή σου. Πολλοί άνθρωποι κάνουν την ευχή και μετά αποτυγχάνουν στο να αναγνωρίσουν τα σημάδια και να ενεργήσουν ανάλογα. Πρέπει να είσαι ανοιχτός για να λάβεις την αφθονία του σύμπαντος και να δίνεις προσοχή στο τι συμβαίνει ώστε να μπορείς να κάνεις σωστές επιλογές για να εκδηλώσεις την ευχή σου.

8. Δεν υπάρχει ασανσέρ για να εκδηλώσεις όλες σου τις επιθυμίες, θα πρέπει να πας από τις σκάλες

Πολλοί άνθρωποι εύχονται να κερδίσουν το τζακ ποτ του τζόκερ, αλλά δεν αναρωτιούνται τι έχουν γίνει διάφοροι άνθρωποι που ξαφνικά κέρδισαν πολλά λεφτά (σύνδρομο ξαφνικού πλούτου). Για να καταφέρεις να έχεις σταθερά και με διάρκεια στον χρόνο αποτελέσματα θα πρέπει να πάρεις τα πράγματα σιγά σιγά. Η ποσότητα της ενέργειας που επενδύεις θα μετουσιωθεί σε ποιότητα της εκδηλωμένης επιθυμίας.

Όταν η επιθυμία σου εκδηλωθεί, απόλαυσέ την όσο περισσότερο μπορείς. Τα συναισθήματα που νιώθεις όταν κερδίζεις στο παιχνίδι της δημιουργίας γίνονται η βάση των επιθυμιών σου στο επόμενο επίπεδο συχνότητας της συνείδησης σου και θα σε οδηγήσουν στην πνευματική σου εξέλιξη.

Πηγή άρθρου lifescriptdoctor.com Απόδοση στα Ελληνικά Αγγελίνα Αγγελακοπούλου για το spiritscience.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ύπνωση και υπνοθεραπεία | Που χρησιμεύει η κάθε τεχνική και ποιες οι διαφορές τους
Γιόγκα: 3 απλές ασκήσεις που βοηθούν στην καταπολέμηση των φλεγμονών
"Contakids" | Σωματικό παιχνίδι και χορός για γονείς και παιδιά 2-5 ετών (φωτογραφίες + βίντεο)
Διαλογισμός: «Έξυπνοι» τρόποι για να αυξήσουμε τη συγκέντρωσή μας κατά τη διάρκειά του

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση