, ,

Παρουσίαση βιβλίου: Άλλαξε τις Σκέψεις Σου, Άλλαξε τη Ζωή σου

Το βιβλίο της Gill Edwards από τις Εκδόσεις Διόπτρα

“Άλλαξε τις σκέψεις σου, άλλαξε τη ζωή σου”! Ο καινούργιος τίτλος του αγαπημένου Εκδοτικού Οίκου Διόπτρα

Μέχρι το 1989, η Gill Edwards εργαζόταν σαν κλινική ψυχολόγος, στο βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας. Μια μυστικιστική εμπειρία της άλλαξε τη ζωή και την οδήγησε στο να γίνει συγγραφέας. Εδώ και τριάντα χρόνια ασχολείται με την ψυχοσωματική ιατρική.

Advertisment

Μελέτησε σε βάθος τη μεταφυσική και το σαμανισμό και έχει δημιουργήσει εργαστήρια Θεραπείας με τη Δύναμη της Συνειδητότητας, σε όλη τη Βρετανία. Το βιβλίο της «Άλλαξε τις σκέψεις σου, άλλαξε τη ζωή σου» εξηγεί μέσα από μια επαναστατική θεραπευτική προσέγγιση που στηρίζεται σε πρόσφατες έρευνες, ότι νους και σώμα αποτελούν αδιαχώριστα τμήματα της ίδιας δομής και ότι τα συναισθήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην υγεία και στην ασθένεια.

 

gill-edwards Άλλαξε τις σκέψεις σου άλλαξε τη ζωή σου

Advertisment

 

Στο βιβλίο αυτό, γεφυρώνοντας την επιστήμη και την πνευματικότητα, η Gill Edwards μας μαθαίνει, πώς το σώμα μας μιλά συμβολικά μέσα από τα συμπτώματα και τις παθήσεις, πώς οι αρνητικές σκέψεις μας ενεργοποιούν την αντίδραση στρες στο σώμα που οδηγεί στην ασθένεια και πώς απαλλάσσοντας τον εαυτό μας από τα παλιά μοτίβα σκέψης, μπορούμε όχι μόνο να αντιστρέψουμε τους μηχανισμούς της ασθένειας και να θεραπεύσουμε τραύματα αλλά και να προσελκύσουμε στη ζωή μας, πιο θετικές συνθήκες και γεγονότα.

Μέσα από ασκήσεις και εύκολες πρακτικές, μας βοηθά να ανακαλύψουμε τον ανώτερο σκοπό της ύπαρξής μας, να βιώσουμε την ελευθερία και την άνευ όρων αγάπη και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την υγεία μας.

Σε σχέση με τα συναισθήματά μας, λέει η Edwards, υπάρχει ένας κανόνας και ο κανόνας αυτός είναι ο εξής:

Όταν νιώθουμε αρνητικά συναισθήματα, προσελκύουμε αυτά που δεν θέλουμε. Όταν νιώθουμε θετικά συναισθήματα, προσελκύουμε αυτά που θέλουμε.

Αν μπορεί κανείς να σκεφτεί την ασθένειά του, για παράδειγμα, και να νιώσει τουλάχιστον ελπίδα για την εξέλιξή της, τότε βρίσκεται σε κατάσταση θεραπευτικής αντίδρασης.

Όσο υψηλότερες οι δονήσεις σας τόσο πιο γρήγορα θα θεραπευτείτε. Αν έχετε κάποια ενοχλητικά συμπτώματα ή πάσχετε από κάποια σοβαρότερη ασθένεια ή αν απλά, θέλετε να παραμείνετε υγιείς, τότε, αυτό το βιβλίο θα σας καθοδηγήσει να βρείτε το δικό σας μονοπάτι προς την υγεία και την ευεξία.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ  www.dioptra.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση