,

Η φυλή των Ιμαλαΐων που ζει απομονωμένη και μακριά από κάθε είδους τεχνολογία

Η φυλή Chang Tang-Pa που επιβιώνει στο δριμύ ψύχος των Ιμαλαΐων μακριά από τον πολιτισμό.

Ο λόγος για τη φυλή Chang Tang-Pa που ζει στα σύνορα του Θιβέτ με την Ινδία. Τα μέλη της κατέφυγαν εκεί ύστερα από την κινεζική εισβολή το 1959. Η καθημερινότητά τους είναι μια διαρκής μάχη επιβίωσης αφού οι περιορισμένοι πόροι και οι ακραίες καιρικές συνθήκες, κάνουν το έργο της συνέχισης της παράδοσής τους ακόμα δυσκολότερο. Παρόλα αυτά, η δύναμή τους και η θέληση για ζωή είναι πολύ μεγάλη και αυτό είναι που τους βοηθά να συντηρούν τους ίδιους και τα ζώα τους.

Ο φωτογράφος Cat Vinton έμεινε μαζί με τη φυλή δύο μήνες και απεικόνισε με εκπληκτικό τρόπο τη ζωή και τις συνήθειές τους. Τα άτομα της φυλής Chang Tang-Pa ζουν μακριά από την τεχνολογία και τον εκσυγχρονισμό. Τα ζώα είναι αυτά που τους παρέχουν τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους και μένουν σε σκηνές που έχουν στηθεί στην χιονισμένη ύπαιθρο.

Advertisment

Η φυλή των Ιμαλαΐων που ζει απομονωμένη και μακριά από κάθε είδους τεχνολογία Η φυλή των Ιμαλαΐων που ζει απομονωμένη και μακριά από κάθε είδους τεχνολογία Η φυλή των Ιμαλαΐων που ζει απομονωμένη και μακριά από κάθε είδους τεχνολογία Η φυλή των Ιμαλαΐων που ζει απομονωμένη και μακριά από κάθε είδους τεχνολογία

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

The Tavros Project: Η πρώτη πολυκατοικία στην Ελλάδα με μηδενικούς λογαριασμούς ρεύματος
Μια σκάλα για τολμηρούς στη Νορβηγία | Η εντυπωσιακή θέα των φιορδ που κόβει την ανάσα (βίντεο)
Η συγκλονιστική στιγμή που φάλαινα ζητάει βοήθεια από δύτες | Μεγάλη μάζα σκουπιδιών είχε κολλήσει στο στόμα της (βίντεο)
5 ανησυχητικές συμπεριφορές που μπορεί να έχει το κουτάβι σας και θα πρέπει να τις προσέξετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση