Ψυχολογικό τεστ: Πόσο ικανοί είστε στη διαφωνία;

Έχετε εικόνα πόσο ικανοί είστε στη διαφωνία; Στη λίθινη εποχή, οι οι διαφορές τακτοποιούνταν με ρόπαλα. Καθώς η νοημοσύνη και η δυνατότητα του λόγου

Ψυχολογικό τεστ: Πόσο ικανοί είστε στη διαφωνία;

Έχετε εικόνα πόσο ικανοί είστε στη διαφωνία; Στη λίθινη εποχή, οι οι διαφορές τακτοποιούνταν με ρόπαλα. Καθώς η νοημοσύνη και η δυνατότητα του λόγου μας αυξήθηκε, συνειδητοποιήσαμε ότι οι διαφορές μπορούν να επιλυθούν μέσω της γλώσσας και αυτή η συνειδητοποίηση γέννησε την “διαφωνία”. Η ικανότητα να διενεργήσουμε και να συμμετάσχουμε σε μια διαφωνία είναι έμφυτη σε όλους μας αλλά φαίνεται ότι κάποιοι από εμάς γυμνάζουν τη γλώσσα τους περισσότερο από τους άλλους.

Η διαφωνία είναι ένα εξαιρετικό μέσο για να υπερασπιστούμε τα πιστεύω μας, να προστατεύσουμε τα όριά μας, να εκφράσουμε τις πεποιθήσεις μας. Το πόσο ικανοί είστε στη διαφωνία εξαρτάται κυρίως από τις παδικές σας καταβολές και την ιδιοσυγκρασία σας. Το τεστ αυτό θα σας απαντήσει σε ποιο βαθμό είναι συγκρουσιακή η ιδιοσυγκρασία σας.

Αυτό το τεστ αποτελείται από 12 ερωτήσεις και μετράει την ικανότητά σας να συγκρούεστε.  Οι ερωτήσεις βασίζονται στην έρευνα που έχει γίνει στο Kent State University στο Οχάιο από τους ψυχιάτρους D. A. Infante και A. S. Rancer.

Δείτε επίσης τα ψυχολογικά τεστ: “Η Ανοικτή Πόρτα“, “Πόσο τολμηροί είστε” και “Πόσο καλά γνωρίζετε τον εαυτό σας” ή επισκεφθείτε την κατηγορία μας Τεστ – Κουίζ

[viralQuiz id=24]

 

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε