Να γυρίζεις
Συνέχισε στο μονοπάτι.
Συνέχισε να ανοίγεις την καρδιά και το μυαλό σου.

Όσο ταξιδεύεις σωματικά και πνευματικά, τόσο θα συνειδητοποιείς τις λέξεις: Αφθονία, Δημιουργία, Αλλαγή, Προσαρμοστικότητα, Μεταμόρφωση – εσύ σε σχέση με τον εαυτό σου και τους άλλους.

Πρέπει να γυρίζεις, έλεγαν οι παλιοί, για να μυρίζεις. Να μυρίζεις, να γνωρίζεις. Τον εαυτό σου, τη φύση, νέες ιδέες, διαφορετικές κουλτούρες. Πρέπει να βρίσκεις τρόπο να γυρίζεις. “Οι μέλισσες αιωρούνται κινούμενες πολύ γρήγορα για πολλή ώρα πριν μείνουν εντελώς ακίνητες”. Έτσι κι ο άνθρωπος… ό,τι βιώνει στη ζωή του. Τριγυρίζει, μαθαίνει, αντιδρά, δεν ησυχάζει, αποδέχεται, μένει ακίνητος εντέλει απολαμβάνει. Απολαμβάνει απλά, λιτά, σιωπηλά.

https://enallaktikidrasi.com/2016/06/na-gyrizeis/Πρέπει να γυρίζεις. Να γυρίζεις πίσω για να πας πάλι μπροστά. Να γυρίζεις γύρω γύρω για να γυρίζεις πάλι πίσω σε σένα. Να γυρίζεις στα ψηλά και να επιστρέφεις στα χαμηλά. Εκεί στα ταπεινά… “Να γυρίζεις, να μυρίζεις”.

-Sponsored Ad-

Συγγραφέας ΜΜ

Αγαπημένες λέξεις: Αλλάζω, Αντιδρώ, Προσπαθώ, Δοκιμάζω, Δημιουργώ. Είμαι ένας άνθρωπος που μαθαίνει, ξεμαθαίνει, ξαναμαθαίνει και φτου ελευθερία. Ό,τι ανακαλύπτω μου αρέσει να το μοιράζομαι. Στοχάζομαι συχνά και η φιλοσοφία που από μικρή αγάπησα με οδήγησε στο να εμπιστεύομαι την καρδιά μου. Αποτυχίες; Πολλές.
Εντέλει είμαι λες, μια εν δυνάμει εποτυχία. Η λέξη έχει ρίζες, όχι στο λεξικό.. αλλά μέσα μου.

Δείτε όλα τα άρθρα
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε