, ,

Αγάπα τους άλλους σαν τον εαυτό σου

Ας είμαστε άνθρωποι σε έναν ανθρώπινο κόσμο. Συνειδητά Χριστού-γεννα για όλους!

Αγάπα τους άλλους σαν τον εαυτό σου

Αγάπα τους άλλους σαν τον εαυτό σου

Και ανταλάσσοντας ευχές με μια αγαπημένη φίλη συνειδητοποίησα, ότι λέμε πρώτα Υγεία μπλα μπλα μπλα αλλά κανείς μας δεν συνειδητοποιεί ότι τελικά πρώτα απ’ολα είναι η Αγάπη. Η Αγάπη που νιώθεις μέσα σου, για σένα, για τους δικούς σου ανθρώπους, για τους φίλους, για τα ζώα, για τους ταλαιπωρημένους, γενικά για όλους, για όλα, για την ζωή, για ό,τι έχεις…

Advertisment

Διαβάστε επίσης από ΜΜ


Δε νοείται Υγεία χωρίς Αγάπη στην ψυχή. Γιατί αυτό που χρειάζεται η ανθρωπότητα είναι ανθρώπους που αγαπάνε, δεν ζηλεύουν, δεν μισούν, δεν θέλουν να βγάλουν το μάτι του άλλου. Αν όλοι αγαπούσαμε, πολλά δεινά αυτού του κόσμου θα έπαυαν να υπάρχουν. Αν αγαπούσαμε την δουλειά μας, το σύντροφό μας, τα παιδιά μας, την οικογένειά μας, τα αφεντικά μας, τους συναδέλφους, όλα θα ήταν αλλιώς. Τότε ίσως μπορούσαμε να απολαύσουμε την μαγεία, γιατί τότε θα υπήρχε.

Εύχομαι να δοθεί Φως σε όλες τις ψυχές των ανθρώπων ανεξάρτητα από φυλή, φύλο, χρώμα και λοιπές ανώφελες διακρίσεις, να έχουμε λίγη Ταπείνωση, όλοι έχουμε τα θέματά μας κι όλοι χρειαζόμαστε βελτίωση και λίγη ανθρωπιά, λίγη καλοσύνη, ένα χαμόγελο, μια μικρή συμπαράσταση.

Ας είμαστε άνθρωποι σε έναν ανθρώπινο κόσμο. Συνειδητά Χριστού-γεννα για όλους!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ανώνυμο σχέδιο (13)
7 Δώρα με νόημα που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα
Fb_post_25_years-01
Ανακοινώθηκαν οι ομιλητές του φεστιβάλ Μόνο Μαζί Μπορούμε στο Περιστέρι

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση