,

Εαυτέ μου… έχεις γράμμα!

Ένα γράμμα στον εαυτό σου...να του πεις όλα αυτά που του χρωστάς!

Εαυτέ μου... έχεις γράμμα!

Εαυτέ μου… έχεις γράμμα!

Γράφει η Αναστασία Λιόντου

Advertisment

Σε ευχαριστώ που υπάρχεις! Ξέρω ότι προσπαθείς πολύ να είσαι καλά και να αντιμετωπίζεις με την ανάλογη ωριμότητα τα γεγονότα. Ήθελα να σου πω ότι εκτιμώ πάρα πολύ τις προσπάθειές σου σε όσα κάνεις και να μη σταματήσεις να ελπίζεις. Οι καλές μέρες είναι στο μέλλον, και χαίρομαι που θα τις ζήσεις. Γιατί αυτό θα γίνει. Θα τις ζήσεις. Αλλά μέχρι να έρθει το μέλλον, ακόμα και το αύριο, δε θέλω να σταματήσεις να προσπαθείς για το παρόν σου, το τώρα σου. Θέλω να το απολαμβάνεις στ’ αλήθεια, γιατί πρέπει να σου πω ότι αυτή η στιγμή δε θα ξαναέρθει.

Δεν μπορείς να γυρίσεις το ρολόι πίσω. Απόλαυσε το κάθε σου λεπτό. Δε χωράνε δικαιολογίες. Δε σε πονάει το στομάχι σου, νομίζεις ότι έτσι είναι, αλλά δεν είναι έτσι. Είσαι απίστευτα δυνατός! Ψυχικά και σωματικά! Δε θα σταματήσω ποτέ να ελπίζω σε εσένα! Είσαι ό, τι καλύτερο μου έχει συμβεί και είναι καθήκον μου να σε φροντίζω, να σε αγαπώ με την τέλεια αυτή μορφή που έχεις, να σε προφυλάσσω από κάθε τι κακό, από κάθε τι που σε πληγώνει, να είμαι περήφανος για όσα κάνεις και καταφέρνεις ή όχι, γιατί δεν έχει καθόλου σημασία το αποτέλεσμα.

Σημασία έχει που το προσπάθησες. Και ξέρω ότι οι ήττες δεν έχουν σημασία. Σε κάθε τι κακό θέλω να βλέπεις τα θετικά. Είναι πάντα περισσότερα. Αρκεί να εστιάζεις σε αυτά κάθε φορά. Θέλω να ξέρεις ότι θα είμαι πάντα στο πλάι σου, ο πρώτος και τελευταίος άνθρωπος που θα σε στηρίζει, όπως και να έχει. Έχεις την πλήρη υποστήριξή μου. Σ’ αγαπώ και θα σε προσέχω.

Advertisment

https://enallaktikidrasi.com/2016/09/eaute-exeis-gramma/

Σε παρακαλώ, μην εστιάζεις στο τέλος με τον κάθε σύντροφό σου, αλλά σε αυτά που ένιωθες όλο αυτόν τον καιρό! Γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και ξέρω πως είχες ωραία συναισθήματα. Και τελικά να θυμάσαι ότι αυτά μένουν στο τέλος! Ελπίζω και εύχομαι αν αισθάνεσαι ωραία με τον εαυτό σου που έδωσες την αγάπη σου σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να δώσεις. Θα πρέπει να αισθάνεσαι πλήρης τώρα, ε; Ξέρω ότι δε το παραδέχεσαι, αλλά έτσι αισθάνεσαι. Και χαίρομαι. Κι αν όμως ξεχάσεις τα συναισθήματά σου, δεν πειράζει. Θα ‘μαι εδώ για να σου τα υπενθυμίσω. Δε θα αφήσουμε να μας ξεφύγει τίποτα θετικό.

Σου έχω πει πόσο περήφανος νιώθω για σένα; Όχι ε; δεν πρέπει να αμελώ να στο λέω ξανά και ξανά. Γιατί είμαι περήφανος. Όρθωσες το ανάστημά σου, βρήκες την αστείρευτη δύναμη που έχεις μέσα σου και είπες όσα ένιωθες. Μην κλαις. Είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για τον ίδιο και τον άλλο. Α, για στάσου. Είναι δάκρυα χαράς ε; Τώρα μάλιστα. Πολύ σε θαυμάζω! Μου απέδειξες και με το παραπάνω το τελευταίο διάστημα ότι μόνο αδύναμος δεν είσαι. Δεν έχω πετύχει πιο ωραίο άνθρωπο. Μείνε έτσι. Έχεις πολλά, πάρα πολλά να προσφέρεις ακόμα. Στον εαυτό σου και στον κόσμο. Θυμήσου να εστιάζεις πάντα στα θετικά. Είναι περισσότερα πάντοτε, δε χωράει αμφιβολία.

Μη σε νοιάζει τι θα κάνεις στη συνέχεια, χωρίς εκείνον. Δεν ήταν αυτός η ζωή σου, εσύ είσαι. Είναι απλό αυτό που έχεις να κάνεις. Να θυμάσαι τα ωραία, δε τα φαντάστηκες. Έγιναν. Σε περιμένουν πάρα πολλά όμορφα πράγματα. Μη μένεις στο παρελθόν. Πάρε δύναμη όμως από αυτό. Δες όσα έκανες, μόνος σου, και να θυμάσαι «sky is your limit!». Τίποτα δεν είναι δυσάρεστο αν εμείς δε το θεωρούμε δυσάρεστο. Μη πιστέψεις ούτε μια στιγμή ότι δε θα τα καταφέρεις με την ζωή σου. Να ‘σαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις. Είναι μονόδρομος. Ξέρω ότι μπορείς να πετύχεις.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Θέλεις να μάθεις γιατί γερνάει ο άνθρωπος; Για να αντιληφθεί τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή...
Αντί να είμαστε «καλοί», να γίνουμε συνειδητοί
Δίδαξε στους άλλους πώς θέλεις να σου φέρονται
Ο πόνος μπορεί να γίνει προορισμός, καθώς σε οδηγεί να καταλάβεις "Οι Ιθάκες τι σημαίνουν"

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση