,

Τεστ: Σε ποια Ψυχική Ομάδα ανήκετε;

Τεστ πνευματικής αναζήτησης. Απαντήστε σε 22 ερωτήσεις και βρείτε σε ποια Ψυχική Ομάδα ανήκετε. Κάθε ομάδα έχει μια δική της ξεχωριστή αποστολή και όλες

Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι υπάρχουν 12 ομάδες Ψυχών. Η κάθε Ομάδα είναι επιφορτισμένη με μια ιδιαίτερη αποστολή και κάθε άνθρωπος ανήκει σε μία από αυτές. Ο συνδυασμός αυτών των ομάδων δημιουργεί τη σημερινή πολιτισμική και πλουραλιστική ανθρωπότητα. Ανάλογα με τις εποχές και τις ανάγκες, μια Ομάδα μπορεί να έχει περισσότερες παρουσίες από ότι οι άλλες ώστε να επέλθουν συγκεκριμένες αλλαγές και μεταμορφώσεις της ανθρωπότητας. Λέγεται ότι σήμερα βρισκόμαστε σε μια τέτοια εποχή.

Κάθε μία από τις 12 Ομάδες προσφέρει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στην ανθρωπότητα, χωρίς το οποίο δεν θα μπορούσαμε να υπάρχουμε με τη σημερινή μας μορφή. Επιστήμονες, ηγέτες, φιλόσοφοι, θεραπευτές, εργάτες, δάσκαλοι, όλοι, αντιπροσωπεύουν διαφορετικές ομάδες ψυχών που ενίοτε ανταγωνίζονται μεταξύ τους και δημιουργούν το μεγάλο παζλ της ζωής.

Advertisment

Φυσικά όλα αυτά είναι ένας μύθος και όπως έχουμε μάθει, οι μύθοι δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα (;). Αν παρόλα αυτά θα θέλατε να διαπιστώσετε σε ποια Ψυχική Ομάδα του μύθου ανήκετε μπορείτε να κάνετε το παρακάτω τεστ.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το τεστ

Αποτελείται από 22 ερωτήσεις. Το αποτέλεσμα θα σας αποκαλύψει σε ποια ομάδα ανήκετε και ποια είναι η αποστολή αυτής της ομάδας. Οι περιγραφές δίνονται σε συλλογικούς όρους και διαχωρίζονται σε περιγραφή, καθώς και σε δύο εξελικτικά επίπεδα. Κατά τη διάρκεια της πρώιμης εξέλιξής τους, οι ψυχές της κάθε ομάδας κάνουν πολλά λάθη στην προσπάθεια να επιτελέσουν την αποστολή τους (Γι αυτό και τα τόσα προβλήματα στον κόσμο). Όμως, καθώς ωριμάζουν, η σοφία τους αναπτύσσεται και δρουν υπό το πρίσμα της πνευματικής ωριμότητας. Ως εκ τούτου το αποτέλεσμα έχει την παρακάτω δομή:

Γενική περιγραφή

Advertisment

1ο μισό της εξελικτικής τους πορείας

2ο μισό της εξελικτικής τους πορείας

Δώρα: (Τα πλεονεκτήματα που φέρνουν στον κόσμο)

Εμπόδια: (Τα εσωτερικά εμπόδια που δεν τις επιτρέπουν να ολοκληρώσουν τις αποστολές τους)

Προκλήσεις (Αυτά που χρειάζεται να αναπτύξουν κάθε φορά)

Τέλος, να θυμάστε ότι για να καταλήξετε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα θα πρέπει να επαναλάβετε αυτό το τεστ ανά κάποια χρονικά διαστήματα π.χ. ανά τρίμηνο ή περισσότερο διότι πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα κάποιες απαντήσεις σας να είναι φορτισμένες συναισθηματικά από μια συγκεκριμένη περίοδο που διανύετε. Εάν δείτε ότι βρίσκετε το ίδιο αποτέλεσμα ξανά και ξανά, τότε μπορείτε να βγάλετε ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα

[viralQuiz id=63]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση