Εδώ, σήμερα, τώρα!

Για το επόμενο εδώ, για το επόμενο σήμερα, για το επόμενο τώρα!

Εδώ, σήμερα, τώρα!

Μου ζητάς να μάθεις για το χθες μου. Απαιτείς με αγωνία να το χωρέσω μέσα σε λίγη ώρα στο τώρα μου και μόνο για να με γνωρίσεις. Με γυρνάς πίσω, ρωτάς πού βρέθηκα, τι έκανα, τα πάντα για την ζωή μου. Ζω στο σήμερα, ζω στο τώρα κια ν ήρθα από το χθες μου, σε αυτό δεν θέλω μα ούτε και μπορώ να ξαναγυρίσω…

Advertisment

Διαβάστε επίσης από τη Ρίνα Σερέτη


Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις ποιος ήμουν κάποτε, αν θες να με μάθεις παρατήρησέ με στο τώρα μου. Είμαι το αποτέλεσμα κάθε επιλογής που έκανα στο χθες κι όλα όσα χρειάζεσαι να μάθεις τα έχεις μπροστά σου! Όλα όσα έζησα, για όλα όσα έκλαψα, γέλασα, φοβήθηκα, αρνήθηκα, δέχθηκα, όλα με έπλασαν σε αυτό που είμαι στο τώρα!

Χαμογέλασε σε αυτό μου το χαμόγελο, δες σε αυτό μου το βλέμμα, ξενύχτησε τα βράδια σου σε αυτά μου τα όνειρα, κοίτα ψηλά κοιτάζουμε τον ίδιο ουρανό, εδώ σήμερα, τώρα! Αυτό γνώρισε, αυτό αγάπησε!

Ζω στο τώρα που διψά για ένα ιδανικό αύριο, για ένα αύριο που χτίζεται με ειρήνη στην ψυχή μου. Έχω κρατήσει τα άσχημα ώστε αν τα ξανασυναντήσω να μην τα ακολουθήσω κι έχω κρατήσει τα όμορφα για να μου θυμίζουν πώς η ψυχή δυναμώνει στον χώρο…

Γι’ αυτό αν θες να είσαι στην ζωή μου κι αν θες να γεννήσεις την ψυχή σου μέσα μου, μη με ρωτάς πώς ζούσα εχθές, ζήτα μου να ξεκινήσουμε μαζί τώρα για το αύριο. Σαν φίλος, σαν σύντροφος δεν έχει σημασία πάνω από όλα σαν άνθρωπος! Αν θες να δημιουργήσουμε το δικό σου όνειρο ή το δικό μου υπάρχει μόνο το τώρα! Ας αρχίσουμε στο σήμερα λοιπόν προσμένοντας το αύριο κιας αφήσουμε το χθες εκεί που ανήκει, ως σκαλοπάτι του αύριο για το επόμενο όνειρο!

Για το επόμενο εδώ, για το επόμενο σήμερα, για το επόμενο τώρα!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο πόνος μπορεί να γίνει προορισμός, καθώς σε οδηγεί να καταλάβεις "Οι Ιθάκες τι σημαίνουν"
Η ζωή δεν είναι πρόβλημα που καλείται κάποιος να λύσει. Η ζωή είναι ένα μυστήριο που το βιώνει ο καθένας μοναχικά
Όσα δε θα σου πουν για τις Πανελλαδικές εξετάσεις
Νομίζεις ότι χρειάζεσαι ένα “bikini body” για να απολαύσεις το καλοκαίρι; Ξανασκέψου το!

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση