,

Μην αφήνεις τις στιγμές να χάνονται

Προγραμματισμό και σχέδια χρειάζεται το τώρα που «ζούμε».

Μην αφήνεις τις στιγμές να χάνονται

Μην αφήνεις τις στιγμές να χάνονται

Γράφει η Βάσω Καρλή

Ζήσε το τώρα. Μην αφήνεις τις στιγμές να χάνονται. Όλα είναι περαστικά στη ζωή, όπως και εμείς το ίδιο. Αρκεί το πέρασμά μας αυτό να είναι όσο πιο ευχάριστο γίνεται. Αντί να χαιρόμαστε, κακοπιανόμαστε και ασχολούμαστε με πράγματα άνευ σημασίας και έτσι περνά η ημέρα αφήνοντας πίσω της μια πικρία. Γυρίζουμε πίσω σε ένα παρελθόν, χωρίς να μας προσφέρει τίποτα αυτή η επιστροφή.

Διαβάστε: Το αντίδοτο στο φόβο είναι η αγάπη

Αναρωτιόμαστε για το «αν», «γιατί», το «πώς», ενώ αυτό έχει περάσει, όχι ανώδυνα βέβαια και αφήνοντας τα σημάδια του επάνω μας, γι’ αυτό ακριβώς δε χρειάζεται να το αναμοχλεύουμε. Σπαταλώντας το χρόνο μας για το χθες, χάνουμε το τώρα. Αρκετές έννοιες και βάσανα έχουμε. Και όσο για το μέλλον, μπροστά μας είναι και θα έρθει. Ας μην είμαστε ανυπόμονοι.

Προγραμματισμό και σχέδια χρειάζεται το τώρα που «ζούμε». Με τους δικούς μας ανθρώπους, μόνοι μας, ή όπως τελοσπάντων έχει επιλέξει ο καθένας να διανύσει τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του. Τι και εάν φωνάξουμε, τσακωθούμε και μαλώσουμε; Η μαγκιά θα είναι να το ανατρέψουμε όλο αυτό σε καλοσύνη, ευδιαθεσία και όρεξη για ζωή.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε