Το Ολιστικό Τεστ Μακροζωίας

Το Ολιστικό Τεστ Μακροζωίας Τελικά ποιο είναι το ζητούμενο, να έχει η ζωή πολλά χρόνια ή τα χρόνια μας να έχουν πολλή ζωή; Οι

Το Ολιστικό Τεστ Μακροζωίας

Το Ολιστικό Τεστ Μακροζωίας

Τελικά ποιο είναι το ζητούμενο, να έχει η ζωή πολλά χρόνια ή τα χρόνια μας να έχουν πολλή ζωή; Οι δύο δηλώσεις δεν χρειάζεται να είναι αντίθετες επιλογές αλλά πολλές φορές τις κάνουμε εμείς να είναι. Το παρακάτω τεστ με εικόνες, βασίζεται σε μελέτες που έχουν καταλήξει στις συμπεριφορές και στον τρόπο ζωής που επιμηκύνουν την ανθρώπινη ζωή.

Κατά τη γνώμη μας, η μακροζωία δεν είναι το παν. Η καλή υγεία όμως είναι. Και η υγεία μας καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, οι πιο σημαντικοί από τους οποίους αφορούν την ψυχική υγεία και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τις προκλήσεις που συναντούμε. Αυτό το τεστ, πιθανότατα, δεν θα σας πει κάτι που δεν το γνωρίζετε ήδη, αλλά έχει σκοπό να υπενθυμίσει στον αναγνώστη ποια είναι εκείνα τα σημεία κλειδιά που θα καθορίσουν την καλή του υγεία.

Φυσικά, το τεστ δεν εξετάζει άλλη μια σημαντική παράμετρο, αυτή της κληρονομικότητας αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Εξάλλου, το ζήτημα είναι να ασχοληθούμε με αυτά που ελέγχουμε και είναι στο χέρι μας. Τα υπόλοιπα… όπως είναι γραφτά (αν είναι κάπου γραφτά), ας γίνουν.

[viralQuiz id=136]

Advertisements

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Επιστήμονες εντόπισαν πλανήτη που μοιάζει με τον Δία και... δεν θα έπρεπε να υπάρχει!
Πώς κάηκε η Πάρνηθα | Η καταγραφή των εμπρησμών στον Δρυμό της Αττικής (βίντεο - ντοκουμέντο)
NASA: Το Parker Solar Probe πέρασε για πρώτη φορά μέσα από ηλιακή καταιγίδα
Νομίζετε πως τα έχετε δει όλα; Ρέμα στην καρδιά της Αθήνας διασχίζει υπόγεια, αυλές και πιλοτές! (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε