, ,

Καρκίνος του στόματος: Πώς να κάνετε αυτοεξέταση (Βίντεο)

Καρκίνος του στόματος: Πώς να κάνετε αυτοεξέταση Ο καλύτερος τρόπος για να προστατεφθείτε από σοβαρές, και λιγότερο σοβαρές, ασθένειες είναι η πρόληψη. Το ίδιο

Καρκίνος του στόματος: Πώς να κάνετε αυτοεξέταση (Βίντεο)

Καρκίνος του στόματος: Πώς να κάνετε αυτοεξέταση

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατεφθείτε από σοβαρές, και λιγότερο σοβαρές, ασθένειες είναι η πρόληψη. Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για την περίπτωση του καρκίνου του στόματος. Μια ασθένεια που κατατάσσεται στους σοβαρότερους τύπους καρκίνου, που όμως μπορεί να θεραπευτεί με την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση.

Διαβάστε επίσης πως να κάνετε πάνω από 20 Τσεκάπ μόνοι στο σπίτι σας

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του στόματος, έχει δημιουργηθεί ένα βίντεο που περιγράφει όλες τις κινήσεις που μπορείτε να κάνετε ώστε να εξετάσετε οι ίδιοι αν παρουσιάζετε ορισμένα συμπτώματα που συνδέονται με τη νόσο. Το «βίντεο αυτοεξέτασης» αποτελεί έναν οδηγό αυτοψηλάφισης που μπορεί να κάνει ο καθένας μας, ειδικά αν ανήκουμε στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Σκοπός του είναι αν εντοπίσουμε κάποιο από τα συμπτώματα, να επισκεφθούμε αμέσως τον οδοντίατρό μας, καθώς η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε