,

Ποιος είναι ο αστερισμός της ζωής σου; Το τεστ προσωπικότητας του Γιούρι Γκέλερ

Το παρακάτω τεστ βασίζεται στο διάσημο τεστ του Γιούρι Γκέλερ. Οι προσωπικότητες του τεστ είναι 9 και αποκαλούνται “αστερισμοί”. Ο 9 αστερισμοί του Γιούρι

Ποιος είναι ο αστερισμός της ζωής σου; Το τεστ προσωπικότητας του Γιούρι Γκέλερ

Το παρακάτω τεστ βασίζεται στο διάσημο τεστ του Γιούρι Γκέλερ. Οι προσωπικότητες του τεστ είναι 9 και αποκαλούνται “αστερισμοί”. Ο 9 αστερισμοί του Γιούρι Γκέλερ είναι:

  1. Ο Αναμορφωτής
  2. Η μαμά – Κλώσσα
  3. Ο Ηθοποιός
  4. Ο καλλιτέχνης
  5. Ο Διανοούμενος
  6. Ο πιστός
  7. Η πολυάσχολη μέλισσα
  8. Το Αφεντικό
  9. Ο Μάγος

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το τεστ του Γιούρι Γκέλερ που θα δείτε παρακάτω

Για αυτό το τεστ, ο Γιούρι Γκέλερ έχει εκδώσει ένα ολόκληρο βιβλίο που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις η Δυναμική της Επιτυχίας, με τίτλο “Uri Geller – Αστερισμοί Ζωής”. Το πρωτότυπο τεστ στο βιβλίο του αποτελείται από 144 ερωτήσεις (!). Φυσικά, αυτό θα ήταν ανέφικτο να παρουσιαστεί στο παρακάτω τεστ. Έτσι, οι συντάκτες της Εναλλακτικής Δράσης επέλεξαν δειγματοληπτικά 27 από τις σημαντικότερες ερωτήσεις που σχετίζονται ισάριθμα με όλες τις προσωπικότητες και έπειτα από πολλές δοκιμές καταλήξαμε στο παρακάτω τεστ το οποίο έχει πολύ υψηλές πιθανότητες να σας υποδείξει τον ίδιο κυρίαρχο αστερισμό ζωής όπως εάν συμπληρώνατε και τις 144 ερωτήσεις. Εάν βρείτε ενδιαφέρον το τεστ σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να αγοράσετε το βιβλίο και να διαβάσετε την εξαιρετική ανάλυση που κάνει ο Γιούρι Γκέλερ για κάθε τομέα της ζωής κάθε αστερισμού αλλά και τρόπους περαιτέρω χαρτογράφησης της προσωπικότητας.

Advertisment

9 αστερισμοί, τρεις ομάδες

Το σύστημα των αστερισμών της ζωής αποτελείται από εννέα τύπους προσωπικότητας. Αυτή η ευρεία προσέγγιση κρύβει μια πολύπλοκη σκιαγράφηση των λεπτών διαφορών που υπάρχουν μεταξύ μας. Οι εννέα τύποι κατηγοριοποιούνται σε τρεις ομάδες ανάλογα με το κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους.

Αίσθημα

Αναμορφωτές

Μάγοι

Advertisment

Μαμάδες Κλώσσες

Σκέψη

Ηθοποιοί

Καλλιτέχνες

Διανοούμενοι

Δράση

Πιστοί

Πολυάσχολες Μέλισσες

Αφεντικά

Πως μπορεί να λειτουργήσουν για σένα οι αστερισμοί ζωής

Οι πολλές όψεις ενός Αστερισμού Ζωής

Ο καθένας από τους Αστερισμούς Ζωής περιέχει ένα φάσμα χαρακτηριστικών. Τα καλύτερα απ’ αυτά εμφανίζονται όταν ένας άνθρωπος είναι ευτυχισμένος και πλήρης. Τα χειρότερα βγαίνουν στην επιφάνεια όταν διακατέχεται από απογοήτευση, κυνισμό και πικρία. Αναγνωρίζοντας το δικό σου Αστερισμό Ζωής, μπορείς να αξιολογήσεις τις πιθανές αδυναμίες σου και να αναγνωρίσεις κακές συνήθειες και ελαττώματα των οποίων την ύπαρξη ίσως να αρνιέσαι.

Το σύστημα των Αστερισμών Ζωής δεν προσποιείται ότι όλοι οι άνθρωποι είναι τέλειοι ή ότι βρίσκονται, έστω, κοντά στην τελειότητα. Μπορεί να έχουμε γεννηθεί όλοι με τη δυνατότητα της αγιότητας, αλλά είναι τόσο ελάχιστοι εκείνοι που τη φτάνουν, ώστε μπορούμε να είμαστε βέβαιοι μόνο για τούτο: όλοι, όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζουμε, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Όλοι κατέχουμε τη δύναμη να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε. Αυτό δεν είναι ακριβώς αγιότητα, αλλά είναι ευκολότερο να συγχωρούμε τα ελαττώματα μας όταν πασχίζουμε να τα ξεπεράσουμε.

Αυτό το έργο ίσως να μας τρομάζει, και η γνώση των Αστερισμών Ζωής μας προσφέρει μεγάλη βοήθεια. Αναγνωρίζοντας τις καλύτερες ιδιότητες στην κορυφή του φάσματος κάθε Αστερισμού Ζωής, αναγνωρίζουμε το καλύτερο δυναμικό μας. Αναλογιζόμενοι τα επιτεύγματα άλλων που ανήκουν στο δικό μας Αστερισμό, μπορούμε να εμπνευστούμε ώστε να πετύχουμε κι εμείς.

Αν είσαι ήδη αρκετά σίγουρος για τον τύπο σου και ανυπομονείς να προσπεράσεις το ερωτηματολόγιο (γεια σου, Πολυάσχολη Μέλισσα!), τότε μπορείς να διαβάσεις μια πληρέστερη περιγραφή των δυνατών και αδύνατων σημείων κάθε Αστερισμού Ζωής στις σελίδες 72-89.

Χρησιμοποίησε τη γνώση σου

Κατανοώντας τον εαυτό σου, μπορείς να έχεις καλύτερες σχέσεις με τους άλλους. Οι Αστερισμοί Ζωής εστιάζουν στην αυτο-εξέλιξη και στην επίτευξη της ισορροπίας, καθώς και στο σημαντικότερο, ίσως, θέμα: τις σχέσεις. Οι Αστερισμοί Ζωής δεν είναι σαν τους αστερισμούς των ζωδίων όπως ερμηνεύονται από τους αστρολόγους” κανένας Αστερισμός Ζωής δεν ταιριάζει αποκλειστικά με κάποιον άλλον τύπο. Στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε δύο άτομα μπορούν να οικοδομήσουν μια σχέση αγάπης και διάρκειας, αν καταλαβαίνουν και εμπιστεύονται το ένα το άλλο.

Η επιτυχημένη αντιμετώπιση του στρες είναι μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες σ’ αυτή την εποχή της τεχνολογίας. Κάθε Αστερισμός Ζωής αντιδρά διαφορετικά στο στρες και έχει το δικό του μηχανισμό αντιμετώπισης. Μαθαίνοντας για τα εργαλεία που χρησιμοποιούν άλλα μυαλά, μπορείς να εμπλουτίσεις το δικό σου νοητικό εργαστήριο. Το ίδιο ισχύει και για την αυτοπεποίθηση σου. Επίσης, όταν κατανοήσεις τα δικά σου ένστικτα, τότε θα απολαμβάνεις τη διορατικότητα σου σε σχέση με τα ένστικτα των άλλων.
Επιλέγουμε τους φίλους μας, αλλά όχι την οικογένεια μας -ούτε, πολύ συχνά, τους συναδέλφους μας. Ο χώρος εργασίας μας ωθεί σε σχέσεις που, όταν δεν πάνε καλά, μπορούν να ασκήσουν τεράστια πίεση πάνω μας. Η κατανόηση των Αστερισμών Ζωής μπορεί να βοηθήσει να δοθεί τέλος σε “συγκρούσεις προσωπικοτήτων”. Το σύστημα των Αστερισμών Ζωής είναι σχεδιασμένο για να απολαμβάνεται — διασκέδασε, λοιπόν, μαθαίνοντας.

Και μια τελευταία προειδοποίηση…

Μην περιμένεις αυτό το τεστ να σου πει πόσα λαμπρά χαρίσματα έχεις. Ο Γιούρι Γκέλερ παρουσιάζει τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά σημεία δίχως επιφυλάξεις. Εάν έχεις αμφιβολία για κάποιες από τις απαντήσεις, τότε, ίσως αξίζει να ξανακάνεις το τεστ απαντώντας διαφορετικά σε εκείνα τα σημεία που αμφέβαλες ώστε να δεις εάν αλλάζει το αποτέλεσμα.

[viralQuiz id=163]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση