,

Για μια υπέροχη ζωή: Το νέο βιβλίο του Robin Sharma είναι ένας οδηγός απόλαυσης για κάθε μέρα!

Robin Sharma – Για μια Υπέροχη Ζωή Κάθε βιβλίο του Robin Sharma, έχει προδιαγραφές best seller. Από το: “Ο Μοναχός που πούλησε τη Ferrari

Για μια υπέροχη ζωή: Το νέο βιβλίο του Robin Sharma είναι ένας οδηγός απόλαυσης για κάθε μέρα!

Robin Sharma – Για μια Υπέροχη Ζωή

Κάθε βιβλίο του Robin Sharma, έχει προδιαγραφές best seller. Από το: “Ο Μοναχός που πούλησε τη Ferrari του”, και τα: “Ποιός θα κλάψει όταν πεθάνεις”, “Ηγέτης δίχως τίτλο”, ο συγγραφέας και εμπνευστής κορυφαίων ηγετών και επιχειρηματιών σε πάνω από 50 χώρες στον κόσμο, επανέρχεται δυναμικά. Δείτε όλους τους τίτλους του συγγραφέα εδώ

Advertisment

Σε αυτό το εμπνευσμένο βιβλίο (ήδη έγινε best seller σε όλο τον κόσμο), θα πάρετε τα εργαλεία, τις τακτικές και τις τεχνικές που έχουν αλλάξει τη ζωή τόσων ανθρώπων και μάλιστα κορυφαίων στον τομέα τους. Και το να μαθαίνεις από “πρώτο χέρι” μυστικά και ιστορίες από πετυχημένους, είναι το μέγιστο δώρο. Εξάλλου, όπως λέει και ο ίδιος ο συγγραφέας:

Ένα από τα μικρά μυστικά επιτυχίας, είναι να συζητώ τουλάχιστον με ένα ενδιαφέρον και πετυχημένο άτομο την εβδομάδα. Έτσι διατηρώ το πάθος μου και έρχομαι σε επαφή με σημαντικές ιδέες που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή μου.

Φανταστείτε ότι είναι σα να συνομιλείτε με έναν πετυχημένο άνθρωπο, διαβάζοντας κάθε κεφάλαιο αυτού του βιβλίου! Από τον άξιο θαυμασμού για την ορμή και την ενεργητικότητά του 72χρονο τραγουδιστή των Rolling Stones Mick Jagger , ως παρότρυνση για να βάζουμε στη ζωή μας “Σημεία Αναφοράς” τα οποία βοηθούν να δούμε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, ως τα αναπάντεχα μαθήματα ζωής από τον Μπομπ Σφουγγαράκη, ο Sharma αποδεικνύεται ένας ένθερμος παρατηρητής της ζωής.

Advertisment

Για παράδειγμα, εντοπίζει στον χαρακτήρα του Μπομπ τα παρακάτω μαθήματα ζωής:

  1. Να είστε πάντα αισιόδοξοι. Ο Μπομπ Σφουγγαράκης βλέπει μόνο τα θετικά σε μια κατάσταση. Αναζητά το καλύτερο και το βρίσκει.
  2. Να εκτιμάτε τους άλλους. Ο Μπομπ Σφουγγαράκης ξέρει ότι ο σεβασμός και η προτεραιότητα στους ανθρώπους είναι τα σημαντικότερα σε μια σχέση.
  3. Να είστε αυθεντικοί. Ο Μπομπ δεν φοβάται να είναι ο εαυτός του.
  4. Να γελάτε και να διασκεδάζετε. Δεν έχει κανένα νόημα να είστε επιτυχημένοι αλλά δυστυχισμένοι. Διασκεδάστε ενώ κυνηγάτε τους στόχους σας. Η ζωή έχει αξία όταν γίνεται γιορτή.

Ο συγγραφέας, καταφέρνει για άλλη μια φορά να μεταφέρει τις μεγαλύτερες αλήθειες με απλό και κατανοητό τρόπο εμπνεόμενος τόσο από καθημερινούς ήρωες όσο και από τις πιο επιτυχημένες προσωπικότητες του σύγχρονου κόσμου.

Για μια υπέροχη ζωή: Το νέο βιβλίο του Robin Sharma είναι ένας οδηγός απόλαυσης για κάθε μέρα!

Ρουφώντας αχόρταγα σαν οξυγόνο, το νέο βιβλίο του Sharma από τις εκδόσεις Διόπτρα, αισθάνθηκα σα να τον είχα απέναντί μου σε μια φιλική συζήτηση που σε εμπνέει να ζήσεις τη ζωή στο έπακρο. Ρέει ανάλαφρα σα να διαβάζεις τις σημειώσεις ενός ημερολογίου. 101 ιστορίες φαινομενικά ανεξάρτητες μεταξύ τους. 101 τίτλοι ιστοριών, ο ένας καλύτερος από τον άλλον.

Ο συγγραφέας μας προτείνει εργαλεία και λύσεις για την καθημερινή ζωή, γιατί αυτή αθροίζει τη ζωή μας ολόκληρη.
Επειδή οι μέρες μας (μαζί με τις νύχτες) καθορίζουν τη ζωή, μας παροτρύνει για παράδειγμα, να κάνουμε συχνά στον εαυτό μας το ερώτημα:
«Τι θα έκανα αν αυτή η νύχτα ήταν η τελευταία της ζωής μου;», που έθετε συχνά στον εσωτερικό του διάλογο ο ιδρυτής της apple Steve Jobs. Η ιδέα πίσω από την ερώτηση είναι μεγαλειώδης. Ειδικά κάθε φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια σημαντική επιλογή.

Σκεφτείτε το.
Επειδή ποτέ δεν θα υπάρξει μια καλύτερη ημέρα από σήμερα για να γίνετε το καλύτερο άτομο που θα θέλατε, αδράξτε αυτό το βιβλίο!
Κάντε το άλμα σήμερα και μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε ακόμα καλύτεροι.
Ο Robin Sharma έχει το σπάνιο δώρο να γράφει βιβλία που πραγματικά αλλάζουν τη ζωή.

Θα βρείτε το νέο βιβλίο του Robin Sharma Για μια υπέροχη ζωή στο site των εκδόσεων Διόπτρα μαζί με μια μεγάλη ποικιλία από χρήσιμα βιβλία που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.

*Quiz: Ανακαλύψτε (στο βιβλίο) ποιό ελληνικό νησί θέλει να επισκεφθεί ο συγγραφέας πριν πεθάνει.

Latest posts by Μπάμπης Γεωργακόπουλος (see all)

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση