, ,

17 φράσεις του Tony Robbins για να βρείτε την έμπνευση να πετύχετε τους μεγαλύτερους στόχους σας

Ο Tony Robbins μας λέει ότι μόνο η αποφασιστική και σοβαρή δράση θα σταματήσει τον κύκλο των κακών αποφάσεων που μας κρατούν αδρανείς για

17 φράσεις του Tony Robbins για να βρείτε την έμπνευση να πετύχετε τους μεγαλύτερους στόχους σας

Ο Tony Robbins μας λέει ότι μόνο η αποφασιστική και σοβαρή δράση θα σταματήσει τον κύκλο των κακών αποφάσεων που μας κρατούν αδρανείς για πολύ καιρό. Ποιες συνήθειες κρατούν εσάς πίσω; Ποιες περιορισμένες πεποιθήσεις συντηρείτε χωρίς αποτέλεσμα;

Ξεκινώντας σήμερα, απενεργοποιήστε τις αρνητικές σκέψεις και εστιάστε μόνο στο να εκπληρώσετε εκείνα τα όνειρα που ξέρετε ότι έχετε τη δύναμη να αγγίξετε. Χρησιμοποιήστε αυτές τις φράσεις που θα ξυπνήσουν την έμπνευσή σας και θα λειτουργήσουν ως καύσιμο για να κινηθείτε μόνο προς τα εμπρός:

Advertisment

1. «Ο καθορισμός στόχων αποτελεί το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του αόρατου σε ορατό»

2. « Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και αρχίστε συνειδητά και προσεκτικά να αναδιαμορφώνετε την καθημερινή εμπειρία σας»

3. «Μόνο εκείνοι που έχουν μάθει τη δύναμη της ειλικρινούς και ανιδιοτελούς συνεισφοράς, βιώνουν τη βαθύτερη χαρά της ζωής: την πραγματική εκπλήρωση»

Advertisment

4. « Είναι σε εκείνα τα λεπτά της απόφασης που το πεπρωμένο σας διαμορφώνεται»

5. «Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας. Μπορούμε να κάνουμε, να έχουμε και να είμαστε ακριβώς ό,τι ευχόμαστε»

6. «Η ζωή είναι ένα δώρο και μας προσφέρει το προνόμιο, την ευκαιρία και την ευθύνη να ανταποδώσουμε, με το να γίνουμε κάτι περισσότερο»

7. «Δεν είναι αυτό που λαμβάνουμε, αλλά αυτό που γινόμαστε, που συνεισφέρουμε που δίνει νόημα στη ζωή μας»

8. «Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι μέσω της αποφασιστικής και σοβαρής δράσης»

9. «’O,τι κι αν συμβεί, να αναλαμβάνεις την ευθύνη»

10. «Έχω καταλήξει να πιστεύω ότι όλη η παρελθοντική μου αποτυχία και σύγχυση στην πραγματικότητα έστρωναν τη βάση για τις γνώσεις που έχουν δημιουργήσει το νέο επίπεδο ζωής που τώρα απολαμβάνω»

11. «Πολλοί άνθρωποι ξέρουν τι να κάνουν, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που κάνουν αυτό που ξέρουν. Η γνώση δεν είναι αρκετή! Πρέπει να αναλαμβάνεις δράση»

12. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για την τεράστια ικανότητα που μπορούμε άμεσα να ενεργοποιήσουμε, όταν εστιάζουμε όλες τις δυνάμεις μας στο να τελειοποιήσουμε μια μόνο πλευρά της ζωής μας»

13. «Οι πεποιθήσεις έχουν τη δύναμη να δημιουργούν και τη δύναμη να καταστρέφουν. Οι άνθρωποι έχουν την εκπληκτική ικανότητα να παίρνουν οποιαδήποτε εμπειρία της ζωής τους και να δημιουργούν ένα νόημα που είτε τους αποδυναμώνει ή που τους σώζει κυριολεκτικά τη ζωή»

14. «Δεν υπάρχει αποτυχία. Υπάρχουν μόνο αποτελέσματα»

15. «Σας προκαλώ να κάνετε τη ζωή σας ένα αριστούργημα. Σας προκαλώ να γίνετε και εσείς άνθρωποι που ζουν ο,τι διδάσκουν και κάνουν πράξη αυτά που λένε»

16. «Πώς θα ζήσω σήμερα, ώστε να δημιουργήσω το αύριο στο οποίο έχω αφιερωθεί;»

17. «Στη ζωή χρειάζεσαι είτε έμπνευση, είτε απόγνωση».

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Να ακούτε δύο φορές περισσότερο απ’ ό,τι μιλάτε
Οι πληγές σου μπορούν να γίνουν τα παράσημά σου!
Γιατί σαμποτάρω τον εαυτό μου;
Πώς ζητάει «συγγνώμη» ένας ναρκισσιστής

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση