, ,

Πανέξυπνη σκυλίτσα παίρνει μόνη της το λεωφορείο για να πάει βόλτα στο αγαπημένο της πάρκο! (βίντεο)

Όμορφη και καλοσυνάτη, η μαύρη καλλονή του Σιάτλ όπως είναι πλέον γνωστή, είναι άλλη μία απόδειξη πως τα ζώα -και ειδικά τα σκυλιά- μπορούν

Πανέξυπνη σκυλίτσα παίρνει μόνη της το λεωφορείο για να πάει βόλτα στο αγαπημένο της πάρκο! (βίντεο)

Όμορφη και καλοσυνάτη, η μαύρη καλλονή του Σιάτλ όπως είναι πλέον γνωστή, είναι άλλη μία απόδειξη πως τα ζώα -και ειδικά τα σκυλιά- μπορούν να αναπτύξουν έναν υψηλό βαθμό ευφυίας! Ο λόγος για την Έκλειψη, το μαύρο Λαμπραντόρ – Μαστίφ, η οποία επιβιβάζεται μόνη της στο αστικό λεωφορείο για να πάει στο πάρκο σκύλων.

Η ιστορία αρχίζει όταν μία μέρα η Έκλειψη περίμενε το λεωφορείο με το αφεντικό της για να πάνε την καθιερωμένη βόλτα τους. Εκείνος όμως καθυστερούσε να μπει γιατί απολάμβανε το τσιγάρο του… έτσι, η αξιαγάπητη σκυλίτσα αποφάσισε να πάει στον προορισμό της μόνη της!

Advertisment

https://enallaktikidrasi.com/2017/09/paneksipni-skylitsa-pairnei-leoforeio-paei-volta-agapimeno-parko/ https://enallaktikidrasi.com/2017/09/paneksipni-skylitsa-pairnei-leoforeio-paei-volta-agapimeno-parko/

Όταν εκείνος την είδε να επιβιβάζεται στο λεωφορείο σκέφτηκε πως αυτό το έξυπνο κορίτσι θα μπορούσε κάλιστα να τα καταφέρει μόνη της μέχρι το πάρκο. Και έτσι έγινε! Από τότε, η υπέροχη Έκλειψη, έχει γίνει η μασκότ του Σιάτλ και όλοι χαμογελούν ευχαριστημένοι μόλις τη βλέπουν να επιβαίνει στη γραμμή τους.

Advertisment

«Είναι αδύνατο να μην αγαπήσεις αυτό το μουτράκι!» λένε χαρούμενοι οι συνεπιβάτες της αν και μερικοί αναφέρουν πως θα έπρεπε να φορά λουρί. Η έκλειψη, η οποία έχει την κάρτα επιβίβασης στο κολάρο της, ακολουθεί όλους τους κανόνες επιβίβασης των λεωφορείων. Να σημειωθεί, πως στο Σιάτλ επιτρέπονται οι σκύλοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με την άδεια του οδηγού. Όπως καταλαβαίνετε, οι οδηγοί λεωφορείων χαίρονται πάντα να την εξυπηρετούν μιας και κάνει τους πάντες χαρούμενους!

https://enallaktikidrasi.com/2017/09/paneksipni-skylitsa-pairnei-leoforeio-paei-volta-agapimeno-parko/

Δείτε το παρακάτω βίντεο με το πανέξυπνο και ανεξάρτητο σκυλάκι!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

7 μαθήματα που μας διδάσκουν οι γάτες για την αγάπη
Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα έντομα για το κατοικίδιό σας που πρέπει να προσέχετε
Το πρώτο πάρκο σκύλων με ανακυκλώσιμα υλικά στον Δήμο Καλαμαριάς
Η ιστορία των δύο σκύλων που θα σας κάνει να δακρύσετε (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση