Κι αν πετύχεις;

Επιτυχία: Λέξη γένους θηλυκού, εξαιρετικά ελκυστική, με μια γοητεία που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Έχει πολλούς θαυμαστές, οι οποίοι ψάχνουν διάφορους τρόπους για να τη

Κι αν πετύχεις;

Επιτυχία: Λέξη γένους θηλυκού, εξαιρετικά ελκυστική, με μια γοητεία που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Έχει πολλούς θαυμαστές, οι οποίοι ψάχνουν διάφορους τρόπους για να τη σαγηνεύσουν και να την κατακτήσουν.

Συμβουλεύονται, παραδειγματίζονται από μερικούς, ακολουθούν τα βήματα άλλων, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που αν και βρίσκονται τόσο κοντά της, εκείνη δείχνει να σφυρίζει αδιάφορα και να κλείνει το μάτι σε εκείνον τον περίεργο, λίγο ιδιόρρυθμο τύπο που παρέκκλινε από τη μάζα και να αρνήθηκε να αποκτήσει την αγελαία συνείδηση που θα τον έκανε να μοιάζει ίδιος με τους άλλους.

Advertisment

Όχι, δεν είναι τρελός… απλώς λειτουργεί με έναν δικό του, μοναδικό τρόπο που τον κάνει να ξεχωρίζει… γιατί έχει καταλάβει πως η επιτυχία είναι μια κατάσταση προσωπική, στην οποία πρέπει κανείς να βάζει την δική του σφραγίδα. Για κάτι τόσο μοναδικό, ο τρόπος κατάκτησης θα πρέπει να είναι αντίστοιχος. Ακολουθώντας τον λιγότερο περπατημένο δρόμο, χαράζεις τη δική σου πορεία, με συντεταγμένες που έχεις δώσει αποκλειστικά εσύ… Τόλμησε, αξιοποιώντας τα Ταλέντα σου για να έχεις την Τύχη με το μέρος σου!

«Τα τρία “Τ” της επιτυχίας: Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη» – Οδυσσέας Ελύτης

Γιατί σίγουρα έχει μεγαλύτερη αξία όταν ενεργείς διαφορετικά για τους σωστούς λόγους. Έτσι μαθαίνεις να ζεις με σοφία τη ζωή σου… Για αυτό σταμάτα να ρωτάς τι θέλει ο κόσμος για να σε θεωρεί επιτυχημένο… Ρώτα τον εαυτό σου, τι είναι αυτό που σε ζωντανεύει και κάν’το! Γιατί αυτό που θέλει ο κόσμος είναι ανθρώπους ζωντανούς!

Advertisment

Latest posts by Αθηνά Γραμμόζη (see all)

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η θεραπεία της παρουσίας: Όταν είμαστε παρόντες, βοηθάμε τους άλλους να ανοίξουν την πόρτα σε έναν κόσμο ευκαιριών
Πώς το παιδικό τραύμα επηρεάζει την υγεία μας σε όλη τη διάρκεια της ζωής (βίντεο)
4 σημάδια συναισθηματικής κακοποίησης | Η σχέση τους με την κατάθλιψη και το άγχος
Flip it: Με την ανατρεπτική σκέψη τα προβλήματα γίνονται ευκαιρίες

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση