, ,

Εναέριο χορευτικό στο Φαράγγι του Βίκου που κόβει την ανάσα! (βίντεο)

Η Κατερίνα Σολδάτου, χορογράφος της Aerial Dance, μετά τη θεαματική της performance στο Κανάλι της Κορίνθου που αιωρήθηκε στα κόκκινα από ύψος 79 μέτρων

Εναέριο χορευτικό στο Φαράγγι του Βίκου που κόβει την ανάσα! (βίντεο)

Η Κατερίνα Σολδάτου, χορογράφος της Aerial Dance, μετά τη θεαματική της performance στο Κανάλι της Κορίνθου που αιωρήθηκε στα κόκκινα από ύψος 79 μέτρων και μετά τα Μετέωρα, όπου αιωρήθηκε με τις μαύρες κορδέλες της σε ύψος 250 μέτρων, ανέβασε τον πήχη της επικινδυνότητας, της τόλμης και της ομορφιάς κατακόρυφα, καθώς χόρεψε αιωρούμενη, αυτή τη φορά πάνω από το Φαράγγι του Βίκου, ένα από τα πιο άγρια και όμορφα φυσικά τοπία της Ελλάδος.

Η ίδια γεννήθηκε σε αθλητική οικογένεια, με πατέρα πρωταθλητή του στίβου και εντυπωσίασε τη γειτονιά της στα δεκάξι της όταν αποπειράθηκε με επιτυχία να βγει από το σπίτι της από το παράθυρο, κρεμασμένη σε πανιά.

Advertisment

Δηλώνει πως καθημερινά εμπνέεται με νέα ερεθίσματα τα οποία της διοχετεύουν την διάθεση και την ορμή για νέες καλλιτεχνικές προκλήσεις.

Πάντως η κίνησή της αυτή σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα πολλών καλλιτεχνών προς το Φαράγγι, ανθρώπων οι οποίοι μπορούν να ενσωματώσουν τις ευφάνταστες δραστηριότητές τους με το άγριο και πανέμορφο φυσικό τοπίο. Δραστηριότητες σαν της Κατερίνας Σολδάτου έρχονται σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον και προβάλλουν το μέρος με έναν φυσικό, καλλιτεχνικό και πρωτοποριακό τρόπο.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι δύο λέξεις που μειώνουν την ένταση σε κάθε καβγά, σύμφωνα με τους ειδικούς
Full Moon Sleepover: Στις 21 Ιουλίου το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ξενυχτάει με θέα την πανσέληνο
7 άβολες ερωτήσεις που είναι «αναγκαίο» να κάνετε στον σύντροφό σας για να περάσετε στο επόμενο βήμα
Αλωνάκι: Η πιο γραφική παραλία της Ηπείρου με τα καταπράσινα νερά (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση