Παγωμένος Νιαγάρας… Όνειρο υπό το μηδέν!

Το κρύο τσουχτερό φέτος στην Αμερική και οι περισσότεροι κάτοικοι πέρασαν τις γιορτές τους μέσα στο τέλειο φόντο. Ήταν όλα χιονισμένα! Τα προβλήματα, όμως,

Παγωμένος Νιαγάρας! Όνειρο υπό το μηδέν

Το κρύο τσουχτερό φέτος στην Αμερική και οι περισσότεροι κάτοικοι πέρασαν τις γιορτές τους μέσα στο τέλειο φόντο. Ήταν όλα χιονισμένα! Τα προβλήματα, όμως, δεν έλειψαν μιας και ο υδράργυρος είχε κατέβει αισθητά υπό το μηδέν και η κακοκαιρία προκάλεσε χάος μέσα στις πόλεις και τα οδικά δίκτυα.

https://enallaktikidrasi.com/2018/01/pagomenoi-katarraktes-niagara/

Advertisment

Βγαίνοντας όμως στη φύση αυτό που επικρατούσε έντονα εκτός από το πολικό ψύχος, ήταν και η πολική ομορφιά! Οι καταρράκτες του Νιαγάρα, πάγωσαν για άλλη μια φορά στην ιστορία τους αφήνοντας άφωνους τους επισκέπτες. Ούτως ή άλλως οι καταρράκτες του Νιαγάρα είναι ένα υπέροχο θέαμα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου μα, όταν τους αγγίζει το ψύχος, τότε η ομορφιά τους ξεπερνά τα όρια της μαγείας!

https://enallaktikidrasi.com/2018/01/pagomenoi-katarraktes-niagara/

Ο όγκος του νερού που περνάει μέσα στον ποταμό και χύνεται στους καταρράκτες είναι αμύθητος και η ταχύτητά του δεν του επιτρέπει να παγώνει… τουλάχιστον όχι για πολύ. Είναι μια παιχνιδιάρικη μάχη που δίνεται κάθε χρόνο ανάμεσα στους καταρράκτες και τις πολικές θερμοκρασίες. Όταν η ορμή του νερού υποκύπτει στο πολικό ψύχος, το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα!

Advertisment

https://enallaktikidrasi.com/2018/01/pagomenoi-katarraktes-niagara/

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τα ψηλότερα βουνά του πλανήτη και η σημασία τους για τη βιοποικιλότητα
Κρήτη: «Πνίγεται» το νησί στην αφρικανική σκόνη - Προειδοποιήσεις για την δημόσια υγεία
Έρευνα Πανεπιστημίου Θράκης: Τούβλο μεταμορφώνεται σε οικοδομικό βιότοπο για μέλισσες!
Οι πιο μολυσμένες χώρες το 2023 | Οι περιοχές της Ελλάδας με την χειρότερη ποιότητα αέρα

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση