Το κρύο τσουχτερό φέτος στην Αμερική και οι περισσότεροι κάτοικοι πέρασαν τις γιορτές τους μέσα στο τέλειο φόντο. Ήταν όλα χιονισμένα! Τα προβλήματα, όμως, δεν έλειψαν μιας και ο υδράργυρος είχε κατέβει αισθητά υπό το μηδέν και η κακοκαιρία προκάλεσε χάος μέσα στις πόλεις και τα οδικά δίκτυα.

https://enallaktikidrasi.com/2018/01/pagomenoi-katarraktes-niagara/

Βγαίνοντας όμως στη φύση αυτό που επικρατούσε έντονα εκτός από το πολικό ψύχος, ήταν και η πολική ομορφιά! Οι καταρράκτες του Νιαγάρα, πάγωσαν για άλλη μια φορά στην ιστορία τους αφήνοντας άφωνους τους επισκέπτες. Ούτως ή άλλως οι καταρράκτες του Νιαγάρα είναι ένα υπέροχο θέαμα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου μα, όταν τους αγγίζει το ψύχος, τότε η ομορφιά τους ξεπερνά τα όρια της μαγείας!

https://enallaktikidrasi.com/2018/01/pagomenoi-katarraktes-niagara/

Ο όγκος του νερού που περνάει μέσα στον ποταμό και χύνεται στους καταρράκτες είναι αμύθητος και η ταχύτητά του δεν του επιτρέπει να παγώνει… τουλάχιστον όχι για πολύ. Είναι μια παιχνιδιάρικη μάχη που δίνεται κάθε χρόνο ανάμεσα στους καταρράκτες και τις πολικές θερμοκρασίες. Όταν η ορμή του νερού υποκύπτει στο πολικό ψύχος, το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα!

https://enallaktikidrasi.com/2018/01/pagomenoi-katarraktes-niagara/

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Διαβάστε επίσης
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε