, ,

Οι άνθρωποι που σε παρακινούν να ονειρεύεσαι, αξίζουν περισσότερο από τα όνειρά σου τα ίδια

Αλήθεια, πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε όνειρα; Από την παιδική μας ηλικία ονειρευόμαστε τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε! Αργότερα θέτουμε άλλες προτεραιότητες, όπως η

Οι άνθρωποι που σε παρακινούν να ονειρεύεσαι, αξίζουν περισσότερο από τα όνειρά σου τα ίδια

Αλήθεια, πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε όνειρα; Από την παιδική μας ηλικία ονειρευόμαστε τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε!

Αργότερα θέτουμε άλλες προτεραιότητες, όπως η επαγγελματική καταξίωση ή ακόμη ένας ευτυχισμένος γάμος που επισφραγίζεται με τον ερχομό ενός παιδιού. Διανύοντας την τέταρτη δεκαετία της ζωής μας, τα όνειρά μας συνδέονται με τα παιδιά μας και αργότερα με τα εγγόνια μας!

Advertisment

Πολλές φορές κατακλυζόμαστε από συναισθήματα απαισιοδοξίας που μας εμποδίζουν ή ακόμη χειρότερα μας απαγορεύουν να ονειρευόμαστε! Σκεφτείτε όμως τι είναι η ζωή!

Ένα σύντομο ταξίδι! Αξίζει να το αναλώσουμε με δυσάρεστες σκέψεις οι οποίες μας αφήνουν στάσιμους και μας παρασέρνουν στη δυστυχία; Η ζωή χρειάζεται θετική σκέψη και προσπάθεια!

Είναι στο χέρι μας να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό! Όλοι μπορούμε! Φτάνει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να μην επηρεαζόμαστε από αρνητικούς ανθρώπους που όταν τους εκμυστηρευόμαστε τα όνειρά μας, μας βάζουν φρένο με το να μας αποθαρρύνουν και να μας απογοητεύουν!

Advertisment

Όλοι χρειαζόμαστε ώθηση με την μορφή θετικών ανθρώπων που να πιστεύουν σε εμάς και στις ικανότητές μας! Διότι άνθρωποι που σε παρακινούν να ονειρεύεσαι, αξίζουν περισσότερο από τα όνειρά σου τα ίδια! Κράτησέ τους στη ζωή σου!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο πόνος μπορεί να γίνει προορισμός, καθώς σε οδηγεί να καταλάβεις "Οι Ιθάκες τι σημαίνουν"
Η ζωή δεν είναι πρόβλημα που καλείται κάποιος να λύσει. Η ζωή είναι ένα μυστήριο που το βιώνει ο καθένας μοναχικά
Όσα δε θα σου πουν για τις Πανελλαδικές εξετάσεις
Νομίζεις ότι χρειάζεσαι ένα “bikini body” για να απολαύσεις το καλοκαίρι; Ξανασκέψου το!

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση