Αλήθεια, πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε όνειρα; Από την παιδική μας ηλικία ονειρευόμαστε τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε!

Αργότερα θέτουμε άλλες προτεραιότητες, όπως η επαγγελματική καταξίωση ή ακόμη ένας ευτυχισμένος γάμος που επισφραγίζεται με τον ερχομό ενός παιδιού. Διανύοντας την τέταρτη δεκαετία της ζωής μας, τα όνειρά μας συνδέονται με τα παιδιά μας και αργότερα με τα εγγόνια μας!

Πολλές φορές κατακλυζόμαστε από συναισθήματα απαισιοδοξίας που μας εμποδίζουν ή ακόμη χειρότερα μας απαγορεύουν να ονειρευόμαστε! Σκεφτείτε όμως τι είναι η ζωή!

Ένα σύντομο ταξίδι! Αξίζει να το αναλώσουμε με δυσάρεστες σκέψεις οι οποίες μας αφήνουν στάσιμους και μας παρασέρνουν στη δυστυχία; Η ζωή χρειάζεται θετική σκέψη και προσπάθεια!

Είναι στο χέρι μας να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό! Όλοι μπορούμε! Φτάνει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να μην επηρεαζόμαστε από αρνητικούς ανθρώπους που όταν τους εκμυστηρευόμαστε τα όνειρά μας, μας βάζουν φρένο με το να μας αποθαρρύνουν και να μας απογοητεύουν!

Όλοι χρειαζόμαστε ώθηση με την μορφή θετικών ανθρώπων που να πιστεύουν σε εμάς και στις ικανότητές μας! Διότι άνθρωποι που σε παρακινούν να ονειρεύεσαι, αξίζουν περισσότερο από τα όνειρά σου τα ίδια! Κράτησέ τους στη ζωή σου!

Μαρία Αρφαρά

Συγγραφέας Μαρία Αρφαρά

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ρόδο ενώ η καταγωγή μου είναι από την πανέμορφη Σύμη! Σπούδασα Marketing-Management στο American College of Greece (Deree College). Είμαι φανατική βιβλιοφάγος αστυνομικών κυρίως μυθιστορημάτων, αγαπώ τη συγγραφή γιατί με βοηθά να ξεδιπλώνω ευκολοτερα τις σκεψεις και τα συναισθήματά μου. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δυο υπέροχων ζουζουνιών.

Δείτε όλα τα άρθρα

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Διαβάστε επίσης
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε