Ο Dingong είναι το τέλειο παράδειγμα που αποδεικνύει γιατί ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Αυτό το κουτάβι, που είναι 7 μηνών, εντοπίστηκε στους δρόμους του Davao στις Φιλιππίνες, να σπρώχνει ελαφριά το αναπηρικό αμαξίδιο του ιδιοκτήτη του.

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης του, Danila Alarcon, έχασε την ικανότητα χρήσης των ποδιών του σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα πριν από πολλά χρόνια – γι’ αυτό και ο Dingong βοηθά τον ιδιοκτήτη του να κινηθεί στου δρόμους της πόλης.

Μια γυναίκα, η Faith Revilla, οδηγούσε προς το σπίτι της μαζί με το σύζυγό της, όταν εντόπισε τους δύο υπέροχους φίλους. Έβγαλε το κινητό της και άρχισε να βιντεοσκοπεί το κουτάβι να σπρώχνει απαλά το αναπηρικό αμαξίδιο με το κεφάλι του.

Η Revilla συγκινήθηκε τόσο από το δέσιμο των δύο φίλων που σταμάτησε τον άνδρα και θέλησε να του αγοράσει ένα γεύμα. «Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, όταν είδαμε και τους δύο να συγχρονίζουν τέλεια τις κινήσεις τους», δήλωσε η Revilla. «Έτσι, θελήσαμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον Danila και τον φίλο του”.

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε